Delhusa Gjon ezért féltékeny 42 évvel fiatalabb szerelmére: Fannival 7 éve vannak együtt
Delhusa Gjon párja azt is elárulta, mitől működik jól a kapcsolatuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon 50 éve kezdte pályafutását, de ma sem pihen, nemrég forgatta legújabb videóklipjét, ami egy szerelmespárról szól, így annak főszereplője maga az énekes és a párja.

Az augusztus elején 68. születésnapját ünneplő sztár a Mokkának azt mondta, keresve sem tudott volna Fanninál jobb csajt szerezni a forgatásra.

Delhusa Gjon és féltékenység

A TV2 reggeli műsorának stábja is jelen volt a klipforgatáson: Gjoni épp lóháton vágtázott szerelme után, a dalban ugyanis a féltékenység is megjelenik. A híresség szerint jó, ha ez az érzés jelen van egy kapcsolatban.

delhusa-gjon
Fotó: TV2/Mokka

A férfinak az a dolga, hogy féltékeny legyen a párjára.

- Meg a nőnek is. Ez így dukál, egy kicsit mindig féltékenynek kell lenni, de ne legyen terhes, csak olyan egészséges szinten, hogy érezze a párunk a törődést – véli az énekes.

Delhusa Gjon és párja már hét éve élnek együtt boldogan. Fanni szerint a kapcsolatuk egyik titka a türelem.

- Az is, hogy őszinték vagyunk és nyugodtak, nagyon ritkán veszekszünk, de akkor hevesen. Mindent őszintén elmondunk egymásnak, és mindent meg is beszélünk. Szerintem ezen múlik, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 42 évvel fiatalabb Fanni is elárulta, hogy egyáltalán nem érződik köztük a nagy korkülönbség, mára teljesen összecsiszolódtak.

- Sőt, nagyon sokszor én tanítom Djonit, hogy mit illik, mit nem, új dolgokat tanítok neki, ő pedig mondja nekem az élet okosságait. Ezért is választottam ennyi idős férfit, hogy fel tudjak nézni rá, nekem ez nagyon fontos.

delhusa-gjon-parja
Fotó: TV2/Mokka

Delhusa Gjon 2020 nyarán jegyezte el Fannit, az esküvőt a világjárvány miatt kénytelenek voltak halogatni, de tervezik a mielőbbi egybekelést.

- Mondtam neki, hogy esküvőt mindenképp szeretnék, szerintem ez hét év után egy alapdolog lenne. Gjoni nem így van vele, de kénytelen lesz kiegyezni: vagy elvesz, vagy elmegyek – árulta el a menyasszony.

Détár Enikő és párja, Péter

Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak. Péter még a hektikus időbeosztásához is remekül tudott alkalmazkodni.

Ezt is szeretjük