A várandós Debreczeni Zita sugárzóan szép volt az Év Étterme Díjátadó Gálán
Debreczeni Zita és Gianni is részt vett az Év Étterme Díjátadó Gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és Gianni február 16-án jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy gyermeket várnak. A babavárásról nem kívántak részletesebben beszámolni, azóta sem nyilatkoztak róla. 

A bejelentés óta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála volt az első nagyszabású rendezvény, amelyen megjelentek, és természetesen azonnal a figyelem középpontjába kerültek. 

Debreczeni Zita gyönyörű kismama

A házaspár sugárzott a boldogságtól, mosolyogva állt a fotósok elé. Aki nem tudott a gólyahírről, nem vehette észre, hogy Debreczeni Zita várandós. 

debreczeni-zita
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

A kismama ugyanis egy rafinált, fodros, fekete ruhát viselt, amiben nem lehetett kivenni, mennyire gömbölyödik a babapocakja. 

debreczeni-zita-gianni
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

A 39 éves volt modell, fotós és 48 éves étteremtulajdonos kilenc évvel ezelőtt a Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban találkoztak először, de csak 2014 novemberében találta el őket Ámor nyila. 2017 márciusában egy titkos, téli esküvőn házasodtak össze a Dolomitokban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Öt éve élnek együtt boldogan, évek óta nagyon vágytak már egy kisbabára. A február közepén kitett posztjukban azt írták, alig hiszik el, hogy megtörtént a csoda, és végre szülők lehetnek. 

"Shhh... Még ne mondjátok el nekik, mert még mi is alig hisszük el, hogy velünk is megtörténik a csoda, amire évek óta várunk! Az már biztos, hogy egy dologban az anyukájára hasonlít... Szeret késni... Köszönöm Istenem!!! - írták a posztban. 

Dér Heni új párja A Konyhafőnökben szerepelt

Dér Heni úgy érzi, megtalálta az igazit. Az énekesnő már nem titkolja, hogy egy párt alkot Bakos Gergely séffel, akit a nézők A Konyhafőnökben láthattak 2019 tavaszán. Február 19-én a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelentek meg először egy párként a nagy nyilvánosság előtt. 

Ezt is szeretjük