Debreczeni Zita egyik rémálma vált valóra, mielőtt hozzáment Giannihoz: ez történt az esküvőjük előtt
Debreczeni Zita és Gianni 2017. március 31-én fogadtak egymásnak örök hűséget Észak-Olaszországban, a Dolomitok lábánál.

debreczeni-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő már gyerekként elképzeli, milyen lesz majd a nap, amikor oltár elé áll a választottjával. Lelki szemeink előtt megjelenik a helyszín, a dekoráció - és persze a ruha. Nem csak a jó dolgokat tervezzük meg, hamar kikristályosodik azoknak a listája is, amiket szeretnénk elkerülni az esküvőnkön.

Debreczeni Zita is pontosan tudta, mi a legnagyobb félelme, azelőtt, hogy hozzáment Gianni Annonihoz. A legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy az tényleg be fog következni. 

Debreczeni Zita és Gianni esküvője

A sztárpár 2022. március 31-én ünnepli házasságuk ötödik évfordulóját. A nagy napot náluk is hatalmas előkészületek és gondos tervezés előzte meg.

debreczeni
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Lagzijuk eltért a megszokottól, nem egy napig, hanem egy egész héten át ünnepelték egybekelésüket. Első találkozásuk helyszínén, az Észak-Olaszországban található Dolomitok lábánál mondták ki a boldogító igent.

Örömmel emlékeznek vissza életük egyik legszebb napjára, és százszor is képesek végignézni az esküvői videójukat. Utólag már azon is csak nevetnek, ami Debreczeni Zitával történt. Ő nem azon aggodalmaskodott, hogy minden vendég időben megérkezzen, vagy hogy a menyasszonyi ruhájának ne essen baja.

- Az esküvő előtt az volt a legnagyobb félelmem, nehogy letörjön a fogam! Nem annyira jó az esküvődön, ha letörik a fogad - ecsetelte a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lagzi előtti napon a pár egyik barátja olyan pálinkával kínálta, amelynek palackjában egy egész szilva úszott. Nem akart alkoholt inni, hogy minél kisimultabbnak tűnjön másnap, de addig-addig noszogatták, míg igent nem mondott. Szerencsétlenül harapott rá a gyümölcsre, csak egy vészjósló reccsenést hallott ezután.

debreczeni-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Odamentem Giannihoz, odafordítottam magam felé, és mondtam, hogy van egy kis baj. Próbáltam nem pánikolni, mire rám nézett, és felkiáltott, hogy: "Jó ég, mi történt?”

Azonnal elrohantak egy fogorvoshoz, aki rendbe hozta az egykori modell mosolyát. A  szakembertől kapott számlát a mai napig bekeretezve őrzik az otthonukban.  

Rékasi Károly és Pikali Gerda házassága

Rékasi Károly és Pikali Gerda tíz éve tartó kapcsolatát megváltoztatta, hogy 2021 augusztusában kimondták a boldogító igent. Bár a színész világéletében idegenkedett az ékszerektől, karikagyűrűjét azóta eszében sincs lehúzni az ujjáról, de nem ez az egyetlen, amiről másképp gondolkodik.

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük