Rékasi Károly és Pikali Gerda 10 éves kapcsolatát megváltoztatta a házasság
Rékasi Károly és Pikali Gerda 2021 augusztusában mondta ki a boldogító igent. Azzal, hogy összeházasodtak, új szintre lépett a kapcsolatuk.

rékasi-károly-pikali-gerda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata 2012-ben kezdődött, amikor mindketten szerepet kaptak a József Attila Színház Feketeszárú cseresznye című darabjában.

Az elmúlt évtized alatt nagyon óvták magánéletüket a nyilvánosságtól. Ritkán beszéltek a párkapcsolatukról, és azt is sikerült titokban tartaniuk, hogy 2021 augusztusában összeházasodtak.

Rékasi Károly és Pikali Gerda házassága

A titkos esküvőt a budai Várnegyedben tartották, és bár a színész világéletében idegenkedett az ékszerektől, karikagyűrűjét azóta eszében sincs lehúzni az ujjáról. Nem ez az egyetlen, ami megváltozott azzal, hogy ilyen hosszú együttlét után kimondták az igent.

- Manapság egyáltalán nem az az általános, hogy egy pár közel tíz év után még mindig tele van annyi szerelemmel egymás iránt, hogy össze mernek házasodni. Mi több, furcsa szokás ez ilyenkor. De ki merem jelenteni: ezáltal magasabb szintre lépett a kapcsolatunk - mesélte a színész a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Külső megerősítés nélkül is pontosan tudják, ők nem mindennapi pár. Még a leghétköznapibb helyzetekben is megtalálják a romantikát. A pozitív életszemléletet igyekeznek a környezetüknek is átadni, például nem csak a saját kertjükbe, az utcára is ültetnek virágot.

- A kapcsolatunk ereje a minél több együttlétben, a sok beszélgetésben és a kimondott szavakban rejlik. És van még egy fontos dolog, amire én is csak idővel jöttem rá: nem elég, ha magamban tudom azt, a másikat mennyire szeretem, az is fontos, hogy ezt a szerelmem tudomására hozzam.

Nem várnak a másiktól hatalmas gesztusokat vagy méregdrága ajándékokat, a boldogságuk az apró figyelmességekben rejlik. A spontán örömökből pedig nem szenvednek hiányt.

- Megtanultunk nem keseregni, hanem annak örülni, ami van. Ha napközben ihatunk egy forró csokit, vagy megebédelhetünk, úgy készülünk, mint az első randinkra. Otthon is mindent közösen csinálunk, főzünk, kertészkedünk, törődünk a másik lelkével - ezt már a színésznő osztotta meg a lappal.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de nem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket slam poetry rendezvényeken adott elő. 

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt, TV2/Jóban Rosszban

Ezt is szeretjük