Kiderült, Dallos Bogi miért hagyta ott az X-Faktort: először szólalt meg az okokról
Dallos Bogi ezzel indokolta, hogy az X-Faktor 10. évadában már nem ül a mentorszékben.

dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Összeállt a 2021-es X-Faktor gárdája: az ősszel induló jubileumi, 10. évadban Miller Dávid mutatkozik be új műsorvezetőként. Szülinapi ajándék volt a kedd esti Fókuszban elhangzott bejelentés, ugyanis szerdán lett 25 éves - ezzel ő a tehetségkutató legfiatalabb házigazdája. 

A csütörtök esti Fókuszban pedig kiderült, hogy ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé új női mentor érkezik Csobot Adél személyében. Az énekesnő számára is előszülinapi meglepetés volt a hír, ő május 9-én, vasárnap lesz 27 éves.  

Dallos Bogi ezért szállt ki az X-Faktorból

Dallos Bogi távozásának okát azzal indokolta, hogy zenei karrierjére, így a lemeze munkálataira, valamint Puskás Petivel indított, új vállalkozásukra szeretne koncentrálni, ami egy bár. A Győrben született és felnőtt énekesnő a kisalföldi megyeszékhely egyik bárjának társtulajdonosa lett, ez április elején derült ki. A 24 éves sztár önmagát is szeretné fejleszteni a zene és a műsorvezetés terén. 

"Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle. Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén. Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyelmet, amit nap, mint nap kapok tőletek. Nagyon sok sikert kívánok az új csapatnak!" - írta Instagram-oldalán. 

- Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket, és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz! - mondta Puskás Peti.

A cikk az ajánló után folytatódik

Verebély Marcell a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak. 

- Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor-évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött, és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön, ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz, és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra.

ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt, és izgalommal várja, hogy a mentorszékből figyelje azokat, akik életük nagy lehetősége előtt állnak. Csobot Adél 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyezett lett, és nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy kilenc évvel később a másik oldalon vehet részt a nagyszabású műsorban. 

- Hatalmas megtiszteltetés számomra, és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember - emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!

Az X-Faktor énekesnői egykor és ma

Az elmúlt kilenc évben számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Muri Enikő is szép karriert tudhat magáénak. A 2010-es X-Faktorban tűnt fel, de a Mentorok Házánál elvérzett. 2011-ben újra jelentkezett, és végül a második helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Cover-fotó: RTL Klub/Szabó Gábor

Ezt is szeretjük