Csobot Adél lett az új mentor az X-Faktorban: ezt a zsűritagot váltja 2021-ben

Összeállt a 2021-es X-Faktor új zsűrije, kiderült, ki lett az új mentor.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kedd este a Fókuszban kiderült, hogy a 2021-es X-Faktorban  a tehetségkutató új műsorvezetőjeként  Miller Dávid mutatkozik be. 

A riport végén arra is fény derült, hogy a jubileumi, tizedik évadban a mentorok összeállításában is változásra számíthatnak a nézők. Hogy mi lesz az új felállás, azt a csütörtök esti Fókuszból tudhattuk meg. 

A 2021-es X-Faktor mentorai

2010-ben Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Nagy Feró és Geszti Péter mentorokkal indult el az X-Faktor, akik három évadot maradtak a zsűriszékben. Az utóbbi mellé a negyedikben Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi érkezett, majd az ötödik szériában Geszti átadta helyét Lillte G-nek. 

x-faktor-2019
Fotó: RTL Klub/Szabó Gábor

Tóth Gabi maradt a hatodik évadra, de lecserélődtek mellette a mentorok ByeAlexra, Gáspár Lacira és Puskás Petire. A hetedik évadban új női mentor mutatkozott be Radics Gigi személyében, a zsűri összeállítása a nyolcadik évadban is változatlan maradt. A kilencedikben Dallos Bogi lett az új női mentor.

A tehetségkutató közösségi oldalán sok kommentelő írta, hogy szerinte az X-Faktor egykori műsorvezetője, Istenes Bence ül be a mentorszékbe, mások szerint Istenes és Csobot Adél párosa váltja le a másik szerelmespárt, Dallos Bogit és Puskás Petit. Tippeltek az Álarcos énekes Nyomozójára, Sebestyén Balázsra, valamint Liptai Claudiára is, de Tóth Andi és visszatérőként Radics Gigi neve is felmerült.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2021-es X-Faktor mentora ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellett Csobot Adél lesz. Dallos Bogi maga döntött úgy, hogy a tizedik évadban már nem szeretne szerepelni. 

- Az idei évben Bogi jelezte, hogy a karrierjére szeretne koncentrálni, a nagylemezére - árulta el Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Csobot Adél a 2021-es X-Faktor versenyzőjeként.
Csobot Adél a 2021-es X-Faktor versenyzőjeként.
Fotó: RTL Klub

Csobot Adél 2010-ben jelentkezett először az X-Faktorba, egy évvel később pedig a Csillag Születikbe, de sikert számára csak a 2012-es év hozott: az X-Faktor harmadik szériájában Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyezett lett. A következő évben műsorvezetőként is kipróbálta magát a tehetségkutató háttérműsorában, az AfterX-ben, valamint a Való Világ háttérműsorában, a BeleValóVilágban. 

2015-ben a Sztárban Sztár harmadik évadában negyedik helyezett lett, 2016-ban pedig a Sztárban sztár +1 kicsi egyik zsűritagjaként mutatkozott be. 2018-ban A Nagy Duett hatodik évadjában Rózsa György volt a partnere, akivel harmadik helyezettek lettek. 2020-ban az Álarcos énekes egyik Nyomozójaként láthattuk az RTL Klub képernyőjén.

Az Álarcos énekes 2020-as tavaszi, első és őszi, második évadában Nyomozó volt.
Az Álarcos énekes 2020-as tavaszi, első és őszi, második évadában Nyomozó volt.
Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor után nemcsak énekesnőként építette a pályáját, hanem színésznőként is, így szerepet kapott például az Alföldi Róbert által rendezett Az őrült nők ketrece című darabban. 2020 nyarán azt is kipróbálhatta, milyen mozifilmet forgatni: Dobó Kata El a kezekkel a papámtól című családi vígjátékában ő az egyik főszereplő. 

Az RTL Klub 2012-es tehetségkutatója Csobot Adél számára az ismertség mellett szerelmet is hozott. Istenes Bencével nyolc együtt töltött évük alatt több hullámvölgyet is megéltek, többször szakítottak egymással. Párkapcsolatuk a gyerekek érkezésével stabilizálódott: 2016 májusában megszületett Nátán, majd 2018 augusztusában Ádin fiuk.

Csobot Adél smink nélkül

Csobot Adél a 2012-es X-Faktor óta számtalan szórakoztató műsorban, gálán vagy díjátadón szerepelt. Ilyenkor tökéletes sminkben, frizurával és csinos ruhákban áll a kamerák elé. A hétköznapokon a kétgyerekes anyuka nem visel festéket az arcán, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja. Istenes Bence videóiban is láthattuk már festetlenül, kócosan, kialvatlanul.  

Ezt is szeretjük