Csuti először beszélt Kulcsár Edina terhességéről: a baba családnevének kérdését is tisztázta

Csuti először reagált Kulcsár Edina várandósságára. Kijelentette, Márk gyereke biztos nem kapja meg az ő családnevét.

csuti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csuti először fejtette ki a véleményét Kulcsár Edina terhességéről. Múlt hét kedden a Dancing with the Stars váratlan bejelentésétől volt hangos minden: mindenkit meglepett, hogy Berki Mazsi váltotta az egykori szépségkirálynőt a műsorban, miután neki vissza kellett lépnie a versenytől, hiszen kedvesével, G.w.M.-mel első közös gyermeküket várják.

A kezdeti meglepettség után felmerült pár fontos kérdés a kicsivel kapcsolatban. Miután Kulcsár Edina és Csuti válását még nem mondták ki, azt latolgatták sokan, így mi lesz a baba vezetéknevének sorsa.

Csuti Kulcsár Edina terhességéről

A Bors dr. Mester Csabát kérdezte a témában, az ügyvéd elmondta, hivatalosan azt a férfit kell tekinteni a gyermek apjának, kivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt.

edináék
Fotó: TV2/Mokka

Kulcsár Edinát és Varga Márkot a Mokka műsorvezetői faggatták ez ügyben, az adásban akkor úgy reagáltak, hogy még nem gondolkoztak ezen, annyira váratlanul érte őket a gólyahír, de az a cél, hogy a gyerkőcük G.w.M. nevét kaphassa.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A bejelentés napján az üzletember nem kívánt nyilatkozni a várandósságról, bő egy hét után törte meg a csendet, és tisztázta a kérdéseket.

csut.png
Fotó: TV2/Mokka

- A Márkkal közös gyermekük

biztos nem fogja az én családnevemet viselni! 

- szögezte le a Hot! magazinnak.

Azt is elmondta, tiszta lapra vágyik, szeretné mielőbb lezárni életének ezen fejezetét, hogy hivatalosan is különváljanak volt feleségével.

- A jelenemre és a jövőmre koncentrálok. A közös gyerekeinket Edinával ugyanabban az összhangban és egyetértésben neveljük, ahogy eddig is.

Csuti szakított 

Szabó András Csuti augusztus 30-án reggel az Instagram-oldalán jelentette be, hogy barátnőjével, Ginával szakítottak. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük