Csuti és párja, Gina szakítottak: a celeb elárulta, miért mentek szét

Csuti az Instagram-oldalán tudatta, hogy barátnőjével, Ginával elváltak útjaik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti ma reggel az Instagram-oldalán jelentette be, hogy barátnőjével, Ginával szakítottak. 

A követőinek már feltűnt, hogy az utóbbi időben nem posztol a csinos lánnyal közös fotókat, tegnap a pletykák is megindultak arról, hogy ehhez egy színésznőnek is köze van. 

Csuti és Gina szakított

„Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinaval. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!” - áll a posztjában. 

„Szegény lány, jól belekeveredett egy gyógyuló férfi dolgaiba. Addig ne kezdj senkivel, amíg dolgod van a múltaddal!”

„Sajnálom, pedig nagyon szép pár voltatok! Csak előre!”

„Így gondolkozik egy érzelmileg intelligens ember! Jó lesz minden!” - olvasható a kommentekben. 

Az üzletember a napokban egy kérdezz-felelekben a barátnőjével és a kapcsolatukkal kapcsolatban is kapott kérdéseket, az egyikre azt válaszolta: „Most kevesebb időt töltünk együtt, de ő egy fantasztikus nő!”

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Blikk egy Csutihoz közeli forrásból úgy értesült, a párnak nem tett jót, hogy egy ideig nem találkoztak, ugyanis az üzletember az egyik kereskedelmi csatorna új műsorában forgatott. Emellett a lap úgy értesült, közel került egy hölgyhöz, a Jóban Rosszban egykori Judit főnővérét alakító Szorcsik Vikihez, ugyanakkor az érintettek cáfolták az újságnak, hogy együtt lennének.

Csuti a Blikknek azt mesélte, nehéz időszak van mögötte, próbálja a történteket feldolgozni. 

- Igyekszem befelé figyelni, de nagyon sok hatás ért az utóbbi időben. Vannak olyan nehéz időszakok az életemben, amilyenekkel még sosem találkoztam. Sodródom, és várom, mi alakul ki körülöttem - mond. 

kulcsar-edina-csuti
Fotó: RTL Magyarország

Hogy pontosan mit ért a történtek alatt, azt nem részletezte, de nehéz időszak áll mögötte: januárban jelentették be két gyermeke anyjával, hogy elválnak, majd röviddel ezután Kulcsár Edina világgá kürtölte, hogy új párja van, a rapper G.w.M.

A múlt héten derült ki, hogy a szerelmesek első közös gyermeküket várják, emiatt az egykori szépségkirálynő nem tudja folytatni tovább a felkészülést a TV2 Dancing with the Stars című műsorában, helyét Berki Mazsi veszi át. Mivel Kulcsár Edina és Csuti válását hivatalosan még nem mondták ki, a törvény rendelkezése alapján a születendő babának Csuti, azaz Szabó András vezetéknevét kellene kapnia.  

Kulcsár Edina és G.w.M. babája

Az egykori szépségkirálynőt teljesen sokkolta a harmadik várandóssága, amikor kezébe fogta a pozitív terhességi tesztet, órákig csak bámult maga elé, szinte sokkot kapott.

Ezt is szeretjük