Csuti kifakadt az esti műsorban: 6 év után Kulcsár Edinától ez fájt neki leginkább
Csuti eddig a felesége iránti tiszteletből nem beszélt a szakítás körülményeiről. A Fókuszban részletezte a sérelmeit.

csuti-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti 2022. január 14-én jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy hiába próbálták megmenteni, házasságuk véget ért. A hír sok rajongót meglepett, ám az igazi bomba három nappal később robbant, amikor a szépségkirálynő szintén az Instagramon adta hírül, hogy a rapper G. w. M. személyében új párra lelt.

Csuti többször megszólalt a szakítás után. Palik László műsorában elárulta, pontosan mikor fogalmazódott meg bennük, hogy nincs értelme együtt folytatniuk, a Borsnak pedig kifejtette a véleményét Kulcsár Edina új dalával kapcsolatban is.

Csuti a szakításról beszélt

Volt felesége iránti tiszteletből mind ez idáig arról nem beszélt, hogyan élte meg a szakítást. A Fókuszban törte meg a csendet, részletesen elmesélte, hogyan érintették a történtek, és azt is elárulta, mi fájt neki a legjobban.

csuti-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Kulcsár Edina az ominózus bejelentés előtt telefonon kereste fel, és előre figyelmeztette, hogy a külső nyomás hatására úgy érzi, nincs választása, tudatnia kell a rajongókkal, ki az új szerelme. Csuti szerint ez felnőtt, korrekt lépés volt tőle, ám a poszt szövegét nehéz volt megemésztenie.

- Elképesztő módon hiányzott belőle az empátia, a tisztelet, és hiányzott belőle valami, amiről az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik arra, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évében - ecsetelte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rengeteg benne a megválaszolatlan kérdés, néha azt is megkérdőjelezi magában, ismerte-e egyáltalán gyermekei édesanyját.

- Adódik a kérdés, hogy mennyire ismerem Edinát. Szerintem ő a kapcsolatunkat lezárta, pont és vége.

Könyv becsuk, föl a polcra, előveszem az új könyvet.

kulcsárék
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Arról is beszélt, melyek voltak azok a tényezők, ami miatt a kapcsolatuk elindult a lejtőn. Azt sajnálja a legjobban, hogy nem mutatta ki kellően a szeretetét akkor, amikor szükségét érezte.

- Ő nagyon szeretetéhes és szeretetre vágyó. Én nem feltétlenül voltam ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, mint amit ő csinált velem az elmúlt pár hétben.

Kulcsár Edina új párjának volt felesége

G.w.M. volt felesége, Nagy Melanie nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzetvédelmi Egyetem (ma már Nemzeti Közszolgálati Egyetem) Hadtudományi Karán, ahol nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Angolul és héberül is beszél, több nagykövetségen is dolgozott, mielőtt összeházasodott volna G.w.M-mel.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük