1 millióan látták Kulcsár Edina klipjét: Csuti gyakorolta vele, de nem tudta, hogy róla szól
Csuti kívülről tudja az Egyetlen szó szövegét, sokszor gyakorolta Kulcsár Edinával, csak akkor még nem tudta, a dal róla szól.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 24-én, hétfőn debütált Kulcsár Edina Egyetlen szó című dala és a hozzá készült videóklip. A YouTube-on szerda reggelre egymillió megtekintés fölé ment a megtekintések száma. 

A volt szépségkirálynő a főszereplője új párja, Varga Márk, vagyis G.w.M novemberben megjelent videóklipjének. Az Egyetlen szónak a rapper a producere.

Kulcsár Edina: Egyetlen szó

„Egyetlen szó, ami nem hangzik el tőlünk őszintén.
De melletted szól, hogy az élethez te is kellettél.
Mert erősebb lettem, megszoktam a csendet.
Mosolygok, de legbelül meg ordít a lelkem.

Nem vagyok gyenge, én nem vagyok gyenge.
Mosolygom és eljátszom, hogy minden rendben.
Ne vitatkozz, nem számít, hogy volt.
Magunk mögött tudjuk és elmúlunk.

Te vagy a nap, én a hold.
Nem vagyunk már szerelmesek.
Volt, ami volt, lezárunk egy fejezetet” - indul a dal. 

„Ami jobbá tenne minden érintést, 
De ellened szól, hogy a lelkemmel hogy viselkedtél. 
Én csalódtam benned, nincsen már lentebb. 
Elkéstél mindennel, így már nem leszünk rendben” - folytatódik a dal szövege.  

Kulcsár Edina férje, Szabó András Csuti azt nyilatkozta a Borsnak, hogy tisztában van vele, kinek és mit üzennek a sorok. Kívülről tudja a dalszöveget, felesége gyakorolta az autóban is, amikor még egy családként mentek négy keréken, csak akkor még nem sejtette, a neje róla énekel.  

- A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól.

A cikk az ajánló után folytatódik

A klip forgatásán múlt csütörtökön a Fókusz stábja is jelen volt. Szerettek volna szakértőket is megkérdezni, mi a véleményük Kulcsár Edina klipjéről, de erre szinte senki sem vállalkozott. Kamerán kívül volt, aki a dal mondandóját kritizálta, míg más egy kicsit elsietettnek érezte a pár nap alatt összevágott videót. Dopeman szerint éppen a gyorsaság a klip a legnagyobb erénye.

dopeman
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Gratulálok az előadóknak meg a producereknek. Üzleti szempontból maximálisan jól lett időzítve a dolog, bár engem nem mozgatott meg különösebben ez a botrány, a G.w.M-et meg marhára kedvelem. A timing szerintem nagyon jól sült el. Manapság egy dalnak amúgy sem sokkal hosszabb az élete, mint három-négy nap. Úgyhogy ha valaki valamit egy dallal akar csinálni, és van egy történés, érdemes ráültetni.

Nagy Melanie a Megasztárban

G.w.M. elhagyott feleségének követőtábora az Instagramon pár nap alatt 50 főről 30 ezerre nőtt, de nem vonzza a lájkok gyűjtése, se a rivaldafény, nem akar influenszer lenni. 2008-ban ugyanakkor szerepelt a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának negyedik évadában. 

Ezt is szeretjük