G.w.M. 6 évvel fiatalabb, mint elhagyott felesége: Melanie-t 18 évesen ismerte meg
G.w.M. 18 éves volt, amikor megismerte Nagy Melanie-t, aki 24 évesen akkor végzett az egyetemen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy port kavart egy héttel ezelőtt Kulcsár Edina bejelentése: pár nappal azt követően, hogy tudatta a nagy nyilvánosságot válásáról, azt is elárulta, hogy az új szerelem is rátalált. Meg is mutatta, ki rabolta el a szívét. 

A férfi Varga Márk, aki a YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója, művésznevén G.w.M. A rapper hét évvel fiatalabb, mint az egykori szépségkirálynő.

G.w.M. és felesége közötti korkülönbség 

Érdekesség, hogy a zenész két gyermeke édesanyjánál is fiatalabb, hat év a körkülönbség közte és Nagy Melanie között, de ez a kapcsolatukban nem okozott problémát, csak az első találkozáskor volt téma. 

gwm-felesege-melanie2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- 24 voltam, már az egyetemet fejeztem be - kezdte a fiatal nő a Tények Plusznak 2021 augusztusában. 

- Én meg 18 voltam, de akkor már rég megvolt a nyolc osztály - vicceskedett G.w.M.

- Elkértem a személyi igazolványát, mert az mondtam neki, „Nem hiszem el, hogy 18 éves vagy. Mutasd meg!” Azt hittem, viccelődik. És tényleg annyi volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy Melanie nem csinált belőle problémát, hogy egyetemistaként egy tinédzserbe szeretett bele, mert G.w.M. érettebb volt a koránál, 14 éves kora óta maga kereste a kenyerét, befutott sztár lett, felépített magának egy zenei karriert.

gwm-felesege-melanie1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Engem egyáltalán nem zavar, csak akkor meglepett, hogy van olyan 18 éves, aki így gondolkodik, itt tart az élete. Ő az első perctől kezdve családot szeretett volna. Mindig meglepődök, amikor valaki ilyen komolyan veszi az életét, a munkáját, a jövőjét. 

A találkozásuk után nem sokkal összebútoroztak, majd megszületett a kislányuk, Melanie, később fiuk, Márk. A riport forgatásakor hat éve alkottak egy párt. A hivatalos esküvőre nem kerítettek sort, de házastársakként tekintettek egymásra az első perctől fogva. 

- Nálunk, romáknál vannak olyan kulturális dolgok, mint ha együtt él egy fiú és egy lány, onnantól kezdve, hogy közös a háztartás, már feleség és férj. Az még egy plusz, ha közös gyermekük is születik. Én ilyen klasszikus mentalitású gyerek vagyok - árulta el a rapper, aki mindig is arra vágyott, hogy fiatalon legyen apuka. 

gwm-felesege-melanie3
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Én nagyon tudok szeretni, és ha nagyon sok szeretetet kapok, akkor is szeretethiányos vagyok. Nekem szükségem volt arra a szeretetburokra, ami körülvesz. Innen fakad az életem családrésze, a karrier pedig onnan, hogy nyolc osztályom van. Én nagyon akartam önmagamnak bizonyítani azt, hogy meg tudtam csinálni. 

G.w.M felesége, Melanie

Kulcsár Edina új párjának, a G.w.M művésznéven ismert rappernek a felesége először a csütörtök esti Fókuszban szólalt meg, és beszélt könnyek között arról, mit gondol a kialakult helyzetről, mihez kezd egyedülálló, kétgyerekes anyaként. A 31 éves Nagy Melanie diplomás nő, aki több nyelven beszél. 

Ezt is szeretjük