Csuti a megcsalást megbocsátotta volna: ami utána jött, arra képtelen volt
Csuti élete egyik legnehezebb időszakán van túl. A szakításkor nála még nem múlt el a szerelem, amit Kulcsár Edina iránt érzett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2021-es ünnepekre Csuti élete egyik legnehezebb időszakaként gondol vissza: ekkor vált világossá, Kulcsár Edinával már nem tudják megmenteni a házasságukat.

A pár az év őszén a Nyerő Párosban árulta el, vannak problémák a kapcsolatukban, de akkor úgy fogalmaztak, mindent megtesznek azért, hogy helyrehozzák azokat, és visszataláljanak egymáshoz. Egy ideig úgy tűnt, sikerült is kimászniuk a hullámvölgyből, de aztán január közepén bejelentették válásukat.

Csuti megbocsátotta volna a megcsalást

Bár ez is sokakat meglepett, az igazi bomba akkor robbant, amikor az egykori szépségkirálynő pár nappal később bemutatta új szerelmét az Instagramon. Csutinak nagyon fájt látnia azokat a bejegyzéseket, pont akkor lett volna kész arra, hogy megmutassa az érzéseit volt párja felé, amikor már késő volt.

csut
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Úgy gondolom, ez a kapcsolat Márk nélkül is megszűnt volna. Amikor megtudtam, mi történt, részemről még nem múlt el a szerelem: mindent megtettem volna, hogy megmaradjunk egy családnak. A megcsalást meg is bocsátottam volna, de ami utána következett - a közösségi oldalán a posztok, a médiás szereplések -, azt már nem tudom - mesélte a Hot! magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A karácsony és a szilveszter embert próbáló volt számára. Annyira megviselték a történtek, hogy képtelen volt enni, három nap alatt nyolc kilót fogyott. 

- Életemben nem szenvedtem annyira, mint abban a másfél hónapban. Ürességet éreztem, és motiválatlan lettem. Proaktív ember vagyok, ha elvesztem a motivációmat, akkor nagy baj van.

cs
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Úgy érzi, kezd kimászni a gödörből, ebben nagy segítség neki a sport. Rengeteg időt tölt az edzőteremben, a mozgás közben a gondolatait is rendszerezi. Elkezdte újratervezni az életét: épül a saját lakása, és már arra is nyitott, hogy ismerkedjen. Óvatosan nyit az új szerelem felé, de kíváncsi azokra, akik megkeresik, üzenetet írnak neki.

- Edina előtt nem léteztem Csutiként az online térben. Aki már előtte is szimpatizált velem, az előnyt élvez. Sok a kérdőjel bennem. Ennyi év után milyen lehet valakivel az első csók? Kell, hogy érezzek többet, vagy csak azt, hogy jó? Azt nem mondhatom, hogy sodródok, mert annál tudatosabb vagyok, de engedek teret annak, hogy mindenféle áramlatok érjenek.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Sokan meglepődtek, hogy a 2019-es Ázsia Expressz nyertes párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid két év házasság után külön utakon folytatják tovább. A sztáranyuka ezt január 7-én jelentette be, pár nappal később pedig felröppentek a pletykák, hogy a férfi új szerelme a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncművész, Stana Alexandra. A táncos január végén szólalt meg új kapcsolatáról. 

Ezt is szeretjük