Csuti és Kulcsár Edina lánya 3 éves lett: Nina a Jégvarázs hercegnőjeként szülinapozott

Csuti és Kulcsár Edina tündéri kislányától kiakad a cukiságfaktor, Nina ilyen édesen ünnepelt.

kulcsar-edinacsuti

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina 2020. április 21-én látta meg a napvilágot. A vöröses-szőkés hajú apróságra nem lehet nem odafigyelni. 

Harmadik születésnapi partija emlékezetesre sikeredett, amelyről édesapja osztott meg édes képválogatást.

Csuti és Kulcsár Edina kislánya 3 éves lett

Nina kedvenc karakterének, a Jégvarázs című meséből ismert Elzának öltözött. Pink tortával ünnepelt a barátai és a család társaságában. A képválogatást lapozva még több vidám pillanatnak lehetünk a részesei.

"Isten éltesse az én legkisebb szerelmemet! Az apa létem az eddigi felnőtt létezésem kétségtelenül legnagyobb eredménye és büszkesége! Az apaság tanított meg a feltétel nélküli szeretetre, megerősítette a visszaadás fontosságát és megtanított arra, hogyan legyek jobb ember. Senki sem tudhatja, mit jelent az élet, mit jelent a világ, amíg nincsen gyermeke” - írta a posztjában Csuti. 

A kommentelők elárasztották dicséretekkel és gratuláló üzenetekkel a fényképeket. Többen a „cukiság” és az „ennivalóan édes” jelzőkkel illették a kis Ninát. 

Nézd meg Kasza Tibi kislányát is!

A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani az édesapjával.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük