Csuti új barátnőjével Madridban romantikázott: a Reggeliben mesélt szerelméről
Szabó András Csuti a Reggeliben árulta el, hogy új barátnője van, akivel már közös, külföldi utazást is megejtettek Madridban.

csuti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti már nem magányos, Kulcsár Edina válófélben lévő férjének új barátnője van, az üzletember a Reggeli mai adásában elárulta, kibontakozóban van egy új kapcsolata. 

Az RTL Klub reggeli műsorában néhány apróságot is megosztott a hölgyről, akivel már egy külföldi, közös utazáson is túl vannak. 

Csuti barátnője 

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti január közepén sokakat megleptek, amikor bejelentették, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat, elválnak, majd három nappal később a 2014-es Miss World Hungary még nagyobb meglepetést okozott, amikor a közösségi oldalán elárulta, új párja van, szerelmével, a rapper G.w.M.-mel közös képet is posztolt. Azóta számos interjú született arról, a kétgyerekes anya mikor zárta le magában a házasságot, vagy hogy férje miként élte meg a különválást.

kulcsar-edina-csuti
Fotó: RTL Magyarország

Csuti mostanra maga mögött hagyta a múltat, és már ő sem szingli, nyitni tudott egy új kapcsolat felé, amiről a Reggeli mai adásában mesélt, miután az egyik műsorvezető, Papp Gergő megjegyezte, teljesen kivirult. 

- Ránézésre ki merem jelenteni, hogy Szabó András Csuti jól van, lezárt egy korszakot - mondta a tévés, mire az üzletember helyeselt, hogy jól látja.  

- Pluszerő nyilván jön azzal, hogy magad mögött hagytál nagyon sok mindent, és jöhet azzal is, hogy nem egyedül utazol Madridba... - bökte ki váratlanul Csuti. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A női műsorvezető, Szabó Zsófi rögtön elkezdte faggatni, mit lehet tudni a hölgyről, szőke vagy barna, mire Csuti azt válaszolta, egyik sem, és nem ismerhetik, mert civil. 

- Szerintem nem kell ahhoz nagyon sok mindennek történnie, hogy Madridba repüljön az ember, két-három napra el lehet menni egy ismerkedési fázisban is valakivel. Nyilván nem business trip volt, valaki készítette ezeket a fotókat. Madridban egy fokkal egyszerűbb kézen fogva sétálni, mint Budapesten. 

Nem aggódott amiatt, hogy a reptéren vagy a repülőgépen valaki lefotózza őket, úgy gondolta, ebben az esetben elmondták volna, hogy a kapcsolatuk még nagyon az elején tart. 

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán, a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg Heni kezét.  

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük