Árpa Attila párja ilyen szexi fehérneműben: Alexandra bombázó volt a Keresztanyuban
Árpa Attila 19 évvel fiatalabb párja egy sztriptíztáncosnőt alakított a Keresztanyu új részében.

árpa-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu című sorozat 2021 januárjában startolt el, és hamar közönségkedvenc lett. Sokan ülnek le minden hétköznap este a tévé elé, hogy megtudják, mi folyik éppen Makkosszálláson. A széria bővelkedik akciójelenetekben, ezekért többek között Árpa Attila karaktere felel.

A színész Mikola Szaparenko egykori zsoldos katonát alakítja, aki vastagon jó pár simliben benne van. Nem véletlen, hogy a rendőrök mindent bevetnek, hogy elkapják. A március 31-én adásba került részben fondorlattal akarták tőrbe csalni: egy sztriptízbárban igyekeztek kézre keríteni.

Árpa Attila párja a Keresztanyuban

Ez sikerült is nekik, hála egy nem várt szereplő közbenjárásának. Az üldözéses jelenet közben Árpa Attila karaktere összetűzésbe keveredett a hely egyik táncosával: a férfi élő pajzsként használta az ott dolgozó nőt, ám ahogy hátulról átkarolta a testét, a keze rossz helyre tévedt, ezt áldozata egy hatalmas pofonnal torolta meg, ami épp a biztonsági őrök karmaiba taszította a bűnözőt.

árpa1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Az ominózus jelenetsor nem csak az izgalom miatt volt különleges. A dögös sztriptíztáncosnőt Árpa Attila kedvese, Czakó Alexandra formálta meg.

A szerep irtó dögös szerelést követelt meg, a barna szépség egy kivágott csipke fehérneműben mutatta meg, milyen bombázó alakja van.

Árpa Attila nem csak színészként, hanem kaszkadőrkoordinátorként is részt vett a forgatáson. Alexandrával a pofozkodást otthon a konyhában gyakorolták.

- Bevallom, annyira belejött, hogy bizony a felvétel alatt beleadott mindent, így egy igazán korrekt pofont kaptam tőle - árulta el az ötvenéves sztár a Blikknek.

Tomán Szabina ritkán látott férje

Tomán Szabina kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik. Az üzletember több vállalkozást visz a hátán, többek között ő felel a belváros egyik exkluzív étterméért.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük