Feke Pál szerelmes fotót posztolt párjával: Nóra műsorvezetőként dolgozik
Feke Pálra egy ideje újra rátalált a szerelem, párja a műsorvezetőként dolgozó Mészáros Nóra.

feke-pal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál már kamaszkora óta szerepel a színpadon, ő hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb musicalszínésze. 2008-ban megnyerte a Magyar Televízió versenyét, amelyet az István, a király című rockopera 25. évfordulója alkalmából hirdettek meg. 

A művész 2016-ban megnősült, Gyenesei Leilát vette feleségül, egy évvel később kislányuk született, Mimi. A házasság nem működött, 2020 végén a sztár bejelentette, elválnak.

Feke Pál párja, Mészáros Nóra

Feke Pál nem volt sokáig egyedülálló, 2021 májusában a Fővárosi Nagycirkuszban látták együtt először új kedvesével, egy szőke szépséggel. Nem sokkal később kiderült, a titokzatos hölgy nem más, mint a Kossuth rádió munkatársa, a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetője, Mészáros Nóra. 

- Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném - nyilatkozta a színész akkor a Borsnak.

Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen: a Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri premierje utáni partin boldogan mosolyogtak a fotósok kamerájába. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Feke Pál és műsorvezető párja azóta már összeköltöztek, két aranyos kiskutyával osztják meg közös otthonukat. A 40 éves sztár a napokban posztolt kettejükről egy közös fotót az Instagramra, a rajongók pedig egyenesen odáig voltak érte. 

„Jó, jó, jó, jó Veled..!” - írta a kép mellé a közösségi oldalán, ahol 32 ezernél is többen követik a mindennapjait. A kommentelők szerint Feke Pál és Mészáros Nóra nagyon illenek egymáshoz, ránézésre is látszik, milyen jól összeillenek. 

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán, a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg Heni kezét.  

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük