Nem kedveli lánya választottját? Csuja Imre keményen helyrerakta a vejét
Guszti bácsiként
Csuja Imre a Jóban Rosszban című sorozatban vejével dolgozik együtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre már több évtizedes színházi és filmes múltat tudhatott a háta mögött, amikor az Üvegtigris Csokijaként korhatárok nélküli népszerűségre tett szert.

Az 51 éves színész a csillagkúti klinikán is hasonlóan harsány karaktert játszik, Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja.

Összetűzés a vejével

Csuja Imre könnyedén megtalálta a közös hangot sorozatbeli kollégáival, egyikükhöz pedig szoros kötelék fűzi. Telekes Péter színész - aki Alexa drogos öccseként borzolja a kedélyeket - ugyanis Csuja veje.

Mivel Olivérként Veronkának csapja a szelet, természetesen akadnak közös jeleneteik is. Guszti bácsinak már az első találkozásukat követően ellenszenves a pincér, jobban örülne, ha egyetlen lányának egy szolidabb fiú udvarolna.

- Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak az ősz folyamán derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű - árulta el a színész.

Lánya is feltűnt a sorozatban

A való életben a két férfi szerencsére megismerkedésük első pillanatától kezdve jól kijön egymással. Csuja Imre lánya, a 24 éves Fanni választottját jó humorú srácnak tartja, akivel sokat lehet nevetni.

Egyébként Fanni is szerepelt már korábban a Jóban Rosszban sorozatban: Kálem Józsi egykori barátnőjének szerepében 12 epizódban volt látható. Apja tudta nélkül jelentkezett a válogatásra, de a kiválasztást követően őt hívta elsőként a jó hírrel.

Csuja Imre örült neki, hogy lánya televíziós színésznőként is kipróbálhatta magát, és annak is, hogy a vejével együtt játszhat.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük