Erre senki nem számított! Ez a tévés lesz Ördög Nóra új társa
A Csillag születikben
Ördög Nóra Liluval fogja vezetni a műsort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal ismét jelentkezik az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, a Csillag születik

A sikeres showműsor 2012 tavaszán folytatódik, immár a negyedik szériával. A Csillag születikben azonban egy nagy változás már mindenképpen van, méghozzá a műsorvezetők személye.

Lilu lesz a partnere

Ördög Nóra társa ezúttal Lilu lesz. Korábban még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. A közös munkát már mindketten izgatottan várja.

 - Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a tehetségkutatót. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban.

Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor, és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk - mondta Ördög Nóra.

Jól kijönnek

 - Már a Csak csajok idején is állandóan forszíroztuk, hogy milyen jó lenne, ha egy másik műsorban is együtt tudnánk dolgozni, és ez most valóra vált. Nagyon izgalmas lesz, hisz arra még nem volt példa Magyarországon, hogy egy tehetségkutató műsornak női műsorvezetői legyenek - mesélte Lilu.

Érdekes lesz a mi párosunk, hisz alapvetően tűz és víz vagyunk, mégis remekül tudunk a másikkal dolgozni, sőt, a magánéletben is nagyon jó a kapcsolatunk - tette hozzá.

A tehetség sokszínű, ahogyan ez jövő tavasszal, az RTL Klub Csillag születik című műsorában is kiderül. A csatorna pedig már várja a jelentkezéseket a www.rtlklub.hu/csillag oldalon.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük