"Lesznek gondjaink!" Cseke Katinka máris kiábrándult fiatal arab szerelméből?
Cseke Katinka kedvese nemrég kapta meg a vízumot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka 15 hónappal ezelőtt, tunéziai vakációja során ismerkedett meg a nála tíz évvel fiatalabb Hassine-nal, aki nemrég megkapta a vízumot, ezért Magyarországra költözhetett szerelméhez.

A 40 éves színésznő a közelmúltban a Story magazinnak adott interjújában mesélte el azokat a megpróbáltatásokat, amelyeken az elmúlt hónapok során kellett keresztülmenniük.

Újabb akadályok gördültek az útjukba

Vallomását azzal kezdte, hogy teljesen felőrölte a sok várakozás, mivel az araboknak nehezen adnak vízumot az európai országok, ám most már részben megnyugodott, hiszen végre együtt lehet kedvesével.

Azonban ez a helyzet sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra látszik, hiszen a Jóban Rosszban sztárjának előző házasságából született egy kislánya, Panna, aki még nem barátkozott meg egészen az új helyzettel.

- Az elmúlt három évben, a válásom után kettesben laktunk a lányommal, Pannával. Ez szinte korlátlan szabadságot jelentett számára - kezdte vallomását.

"A lányomnak alkalmazkodnia kell"

- Most viszont már hárman vagyunk a lakásban, vagyis én nem csak a tízéves gyerekemmel törődöm, miközben neki alkalmazkodnia kell egy számára még idegen emberhez, pedig ő is azt várta, hogy az édesanyja boldog legyen végre - folytatta.

Bodolai Böbe megformálója nem titkolta el, hogy mivel Panna még nem beszél jól angolul, nyelvi nehézségei is vannak Hassine-nal, arról nem is beszélve, hogy még nagyon ragaszkodik vér szerinti édesapjához.

- Félek, hogy gondjaink lesznek eleinte. Már csak azért is, mert a kislányom nagyon ragaszkodik az édesapjához. Sajnos Panna máig nem dolgozta fel, hogy három évvel ezelőtt elköltözött az édesapja. Most úgy éli meg az újabb változásokat, hogy megint rajta csattan az ostor - tette hozzá.

Nem rejtette véka alá azt sem, hogy emiatt őrlődik, hiszen lánya boldogsága még a sajátjánál is fontosabb, ráadásul azt is el kell még fogadtatnia vele, hogy gyereket szeretne szülni Hassine-nak.

Ezt is szeretjük