Íme, Csonka András nővére: a 70 éves Edit letagadhat korából híres testvére szerint

Csonka András szerencsésnek tartja magát, hogy a féltestvére sokkal többet jelent neki, mint sok embernek az édestestvére.

csonka-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel csak ritkán mutatja meg, sokan nem is tudják, hogy Csonka Andrásnak van egy nővére. Csonka Edit hároméves volt, amikor édesanyja és édesapja, Csonka Endre színész, aki Szegeden született, és a szegedi teátrumban is játszott, elváltak, ő pedig az utóbbival maradt.

Később az apja újra megnősült, az esküvő után egy évvel pedig megszületett a kisöccse, András, akit nagyon várt, és már babaként is imádott. Csonka Bandi hároméves volt, amikor a nővére elköltözött, mert férjhez ment egy szegedi férfihoz.

Csonka András testvére, Edit

A nagy korkülönbség és a távolság ellenére a féltestvérek között megmaradt a szoros kapcsolat, ami felnőttkorukban teljesedett ki. Nyaranta balatoni vakációzást szerveztek augusztusban, és Edit elmaradhatatlan néző az öccse színházi premierein.

Az édesapja nyomdokaiba lépett Csonka András megható posztban köszöntötte fel nővérét annak 70. születésnapján. A kommentelők is egyetértettek abban az 56 éves sztárral, hogy a testvére jó pár évet letagadhatna korából. 

"Nézzétek csak meg a képet, egy nappal sem néz ki többnek nálam, sőt! No meg úgy egyébként is ennyi vitalitás, energia, lendület, ami benne van, minden korparára rácáfol! Aki ismeri, tudja, milyen csodálatos nő, minden szempontból példaértékű. Tökéletes és pótolhatatlan motorja kicsiny családunknak. 

- Ha Ő nincs, és nem olyan, amilyen, én biztos nem állok talpra Anyu halála után. Sosem akarta Őt pótolni, mégis betölti a legfontosabb hiányt, a bizalmat, a feltétel nélküli szeretetet, a határozott támaszt. Szerencsés vagyok, hogy a féltestvérem sokkal többet jelent nekem, mint sok embernek az édes testvére. Mi megbonthatatlanok vagyunk" - árulta el a színész-műsorvezető. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csonka András 2019-ben bevallotta, csak egyetlen dolgot irigyelt a nővérétől: hogy ő más korszakában ismerhette az édesapjukat, aki 2001-ben hunyt el. Tíz évvel a halála előtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, utolsó éveiben agysorvadásban szenvedett.

- Köztem és apám között ötven év korkülönbség volt, és az én kamaszkori bajaimban sokat már nem tudott segíteni. Apám ráadásul elég magának való ember volt, és ez idősebb korában csak felnagyítódott, illetve ehhez még jött egy tízéves betegség, ami nagyon nehéz volt mindenki számára - mesélte a Borsnak

Csonka András otthonából pazar a kilátás

A színész gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. A letisztult, modern stílusú bútorokat részesíti előnyben, és bár a tér nem túl nagy, a 62 négyzetméter minden egyes centiméterét ízlésesen, kreatív megoldásokkal alakította ki.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük