Csonka András és ritkán látott nővére: bár Edit a mostohatestvére, nagyon szoros a kapcsolatuk
Csonka András nővére az első perctől kezdve rajongott kisöccséért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András a karantén alatt sem akarta tartalom nélkül hagyni népes követőtáborát, kitalált egy műsort, amelyet Csonkarantén névre keresztelt. Az adásban pályatársaival és kollégáival beszélgetett, illetve még ritkán látott nővérét is meghívta.

A Skype segítségével mutatta meg nézőinek Editet, akit a hétköznapokban csak Dodinak becéz. Apai ágon mostohatestvérek, és 14 év köztük a korkülönbség, ennek ellenére irigylésre méltó kötelék alakult ki köztük.

Csonka András nővére

Edit hároméves volt, amikor elváltak a szülei, őt édesapjának ítélte a bíróság. Kilencéves korában apja újranősült, a házasságkötés után egy esztendővel pedig egy második gyermekkel ajándékozta meg felesége. Akár fel is üthette volna a fejét a féltékenység a mostohatestvérek között, ám ennek nyoma sem volt, a kislány majd ki ugrott a bőréből, amikor megtudta, új taggal bővül a család.

csonka-andrás-nővére
Fotó: Facebook/Csonka András

- Apám és a nagymamám neveltek fel, anyámat nem is nagyon láttam, és ő nem akarta, hogy szoros legyen a kapcsolatunk, ezért szeretethiányos voltam. Kiskamaszként, amikor megtudtam, hogy testvérem lesz, a plafonig tudtam volna ugrani, olyan boldog voltam - mesélte a videóban.

csonka-andrás-és-nővére
Fotó: Facebook/Csonka András

Kisöccse születése után is megmaradt a jó viszony, kislányként szinte rajongott érte, imádta babusgatni és a babakocsiban tolni. Nem csak gyermekkorukra volt jellemző az összhang, felnőttként is szoros kapcsolatban maradtak. Bár messze élnek egymástól, míg Csonka Andrást munkája Budapesthez köti, addig nővére Szegeden él, a távolság ellenére azonban sosem hagyná ki testvére premierjeit.

A színész nagyon hálás ezért, illetve a kritikát is csak nővérétől fogadja el. Erre olykor-olykor szüksége is van, hiszen bevallottan pesszimista, testvére az egyetlen, aki ki tudja rángatni a rosszkedvéből.

Csonka András otthona

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul.

Ezt is szeretjük