Csisztu Zsuzsa előző házassága boldogtalan volt: szerinte ebbe betegedett bele az édesanyja
Csisztu Zsuzsa hisz abban, hogy édesanyja odafentről vigyáz rá, és a lelke az első unokájában él tovább.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa gyermekkorában vallásos nevelést kapott, ma is rendszeresen imádkozik, időnként templomba is jár, amikor felkeresi a szülei sírját, megosztja velük örömét és bánatát is. Mindez ugyanakkor nem zárja ki, hogy fogékony legyen az ezotériára. 

Amikor amerikai egyetemistaként az autópályán felborult a kisbuszuk, és sérülés nélkül megúszták, szerinte egy angyal vigyázott rájuk, és amióta a szülei elhunytak, ők őrködnek felette. 

Csisztu Zsuzsa hisz az asztrológiában

Az egykori tornász Izing Klárának a Story magazinban futó rovatában azt mondta, úgy véli, az édesanyja az ő boldogtalan előző házasságába betegedett bele, ugyanakkor ennek a betegségnek a kapcsán ismerte meg a harmadik férjét, és édesanyja intézte úgy, hogy várandós legyen az első gyermekével. 

Csisztu Zsuzsa és férje, Norbert a TV2 Love Bistro című műsorában 2020 szeptemberében.
Csisztu Zsuzsa és férje, Norbert a TV2 Love Bistro című műsorában 2020 szeptemberében.
Fotó: TV2

Az ismert asztrológus 15 évvel ezelőtt elemezte Csisztu Zsuzsa születési képletét, és próbálta finoman felkészíteni arra, hogy az édesanyja hamarosan már nem lesz vele, de a lelke valószínűleg az unokájában él majd tovább, aki csak a lánya következő házasságában fogan majd meg, az a házastársi szövetség lesz sikeres. Minden bejött, amit a horoszkópja mondott, azóta hisz az asztrológiában és a gondolat teremtő erejében is. 

- Soha nem fogom elfelejteni a 2004-es athéni olimpiát, amikor megláttam a vízilabdacsapatunkat a dobogón, és ahogy megakadt a szemem a Steinmetz fivéreken. Hirtelen átcikázott az agyamon, milyen nagy boldogság lehet két ilyen fiú anyukájának lenni. Én is két ilyen stramm fiút szeretnék. Hiszem, hogy ezt bevonzottam az életembe - mesélte az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Krisztián fia 2007-ben, Adrián 2013-ban született. Mindketten sportolnak, a nagyobbik vív, a kisebbik kempózik. Az idősebbik gyermek születése előtt egy évvel, 2006-ban házasodott össze dr. Ketskés Norberttel, aki Csisztu Zsuzsa édesanyjának háziorvosa volt, így rendszeresen tartották a kapcsolatot telefonon. 

- Az hiszem, az anyukám az én boldogtalan előző házasságomba betegedett bele. Miután elváltam, először a szüleimhez költöztem, akkor találkoztam először Ketskés doktorral személyesen, akivel egymásba szerettünk. 

csisztu zsuzsa és férje
Fotó: TV2/Love Bistro

- Meg vagyok győződve arról, hogy anyukám intézte úgy, hogy a halála után váradós legyek. Hiszen nem magyarázható mással az, hogy a távozása után az életem mélypontra került, ugyanakkor a várandósság miatt határtalanul boldog voltam - osztotta meg a lap olvasóival Csisztu Zsuzsa, akinek első gyermeke kilenc hónappal az édesanyja halála után született meg. 

Esztergályos Cecília házassága

Rengeteg férfi állt sorba a színésznő kegyeit keresve. Fogalma sincs arról, hogy mi az, ami ennyire megbabonázta partnereit, ám abban biztos, hogy hatodik házasságában lelte meg igaz szerelmét. 1984-ben hozta össze az élet dr. Fonyódi Péterrel, aki akkoriban még zenészként kereste a kenyerét. 36 évvel ezelőtt egy színházi darabban keresztezték egymás útjait.

Ezt is szeretjük