Dobó Kata titkos esküvőjéről mesélt - Csak kevesen tudtak a házasságáról

Dobó Kata A miniszter félrelép forgatásán házasodott meg titokban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Kata magánélete nagyon érdekli az embereket, amióta A miniszter félrelép című vígjátékkal berobbant a köztudatba. A színésznő szerelmei között több szakmabeli és nem szakmabeli hírességet is találunk, sokan neveket is fel tudnának sorolni, de az csak kevesek előtt ismert, hogy a 46 éves sztár volt férjnél is. 

Az esküvő nagyon titkos volt, a házasság pedig csak rövid ideig, 1997-től 1998-ig tartott egy fiatal színésszel, Vermes Dáviddal. 

Dobó Kata titkos esküvője

Dobó Kata a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsor egyik 2019 novemberi adásában mesélt arról, hogy neki nem okoztak problémát az esküvőre meghívott vendégek, mert titkos és szűk körű volt a ceremónia, amelynek keretében megházasodott, csak ő és a párja, valamint a két tanú voltak jelen. 

- Nekem egyetlenegy esküvőm volt - eddig. Nagyon titkos volt. A miniszter félrelépet forgattuk, és most nem tudom, hogy van, de akkor két-három hónappal előtte be kellett jelentkezni az anyakönyvvezetőhöz. Meg is tettük. A forgatásról úgy kéredzkedtem el, hogy egy barátnőnek az esküvője lesz, és én leszek az egyik tanú. Elengedtek egy másfél órára, ott voltunk mi, meg a két tanú, aztán mentem vissza forgatni. 

dobo-kata
Fotó: TMC

- Ennyi volt, de nagyon romantikusan éltük meg! Tényleg! Az egy boldog pillanat volt. A szüleim se tudtak róla, ezt kicsit nehezményezték aztán a végén - árulta el a nézőknek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az 1997 decemberében bemutatott A miniszter félrelép című vígjátékban olyan nagy színészek játszottak, mint a két férfi főszereplő, Kern András és Koltai Róbert (a film rendezői is forgatókönyvírói is egyben), továbbá Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit, Kállai Ferenc, Hacser Józsa, Bezerédi Zoltán, Rajhona Ádám vagy Lázár Kati. Ezzel az alkotással lódult meg két kezdő színész karrierje is: Kamarás Iváné és Dobó Katáé.

A színésznő ugyancsak a NőComment! egyik adásában azt mondta, túl hirtelen lett sikeres, ezt annak idején szerinte még nem érdemelte meg.

- Nekem a siker nagyon korán jött, és érdemtelenül, azt éreztem. Káposztásmegyerről egyszer csak fölkerültem minden újság címlapjára, miután A miniszter félrelépet bemutatták, és ez feszélyezett. Akkor még nem volt a ma megszokott bulvár, se internet. Hogy lehetek szakmailag azon a piedesztálon, amire felállítottak, miközben szakmailag még nem tettem le annyi mindent?! Kifejezetten kellemetlenül éreztem magam - vallotta be.

Magyar színésznők smink nélkül

Dobó Kata az egyik legszebb magyar színésznő, mindig gyönyörűen fest, ha a vörös szőnyegen, egy forgatáson vagy éppen a színpadon kell helytállnia, ugyanakkor szereti a természetes oldalát is felvállalni a nyilvánosság előtt. Képes összeállításunkban olyan színésznőket gyűjtöttünk össze, akik smink nélküli fotót posztoltak magukról, vállalják festetlen arcukat is.

Ezt is szeretjük