Esztergályos Cecília 6. férje lett az igazi - Péterért 36 éve rajong

Esztergályos Cecília 36 éve rajong pszichológus férjéért, Péterért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília 1960-ban végzett balettművészként az Állami Balettintézetben, ezután a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte meg diplomáját, mint színésznő. Ötvenéves pályafutása alatt megannyi szerepben láthattuk viszont a színpadon, a filmvásznon és a tévéképernyőn.

Magánélete is épp annyira izgalmas, mint karaktereinek sokszínűsége. Rengeteg férfi állt sorba kegyeit keresve. Bár sokakat elutasított, hat alkalommal levették a lábáról. Férjeivel általában a közös munka során gabalyodtak egymásba.

Esztergályos Cecília házassága

- Nekem az volt a receptem, hogy együtt játszottunk, és miután a színpadon azt mondta, hogy "Szeretlek!", még aznap összebútoroztunk - mesélte a Mokka riportjában.

A színésznőnek fogalma sincs arról, hogy mi az, ami ennyire megbabonázta partnereit, ám abban biztos, hogy hatodik házasságában lelte meg igaz szerelmét. 

1984-ben hozta össze az élet dr. Fonyódi Péterrel, aki akkoriban még zenészként kereste a kenyerét. Olyan zenekarokban dobolt, mint a Memphisz, a Corvina vagy a Pastoral együttes. 36 évvel ezelőtt egy színházi darabban keresztezték egymás útjait.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Én macskát játszottam, ő pedig dobolt. Nem mondott semmit, nem mondta, hogy "Szeretlek!", csak a szemével mondott el olyat, amire csak azt lehetett válaszolni, hogy "Én is!".

A hosszú és jó kapcsolatuk titkába a Life TV nézőit avatta be: szerinte a kulcsszó a szeretet. Szerelmükkel megerősítik a mondást: az ellentétek vonzzák egymást. Hitvesével ugyanis a legkevésbé sem hasonlítanak.

- Az uram nagyon türelmes. Azt szoktam mondani zenei nyelven, hogy ő mol hangnemben született, én pedig dúr vagyok. Ő nagyon csendesen húzza fel magát, én elvonulok a szobába - mesélte a műsorban.

Pindroch Csaba és felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték. 

Ezt is szeretjük