Rég láttuk Cseke Katinkát: a 49 éves színésznő hátat fordított a rivaldafénynek

Amióta kiszállt a Jóban Rosszban sorozatból, Cseke Katinka kerüli a rivaldafényt.

cseke-katinka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka közel 11 évig szórakoztatta a nézőket hétköznap esténként a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. 2019 júniusában elköszönt a széria rajongóitól, kiszállt a TV2 napi sorozatából. 

Döntésének okát egyrészt azzal indokolta, hogy egy évvel korábban komoly változás indult el benne, akkor kezdett el erőteljesen fogyni, aminek következtében 30 kilót adott le, másrészt a sorozatban 37 évesen kezdett el forgatni, 48 évesen pedig egyre inkább azt érezte, hogy az eltelt 11 év alatt a karaktere, Böbe elkezdett eluralkodni rajta, és beskatulyázta.

Cseke Katinka a Jóban Rosszban után

A szeptemberben 50. születésnapját ünneplő sztár a sorozatból való távozása után csak ritkán szerepelt tévéműsorokban vagy újságokban. 2020-ban csak a Life TV Vacsorakirály című műsorában láthattuk. 

Bodolai Böbeként a Jóban Rosszban sorozatban, illetve civilben, 30 kilós fogyása után.
Bodolai Böbeként a Jóban Rosszban sorozatban, illetve civilben, 30 kilós fogyása után.
Fotó: TV2/Jóban Rosszban, Lung András

A Story magazin azt írja, Cseke Katinka valóra váltva nagy álmát jó ideje a Budapesti Média Akadémián színészmesterséget tanít, drámapszichológiai gyakorlatait, jókedvű és humoros óráit szeretik a hallgatói.  Azt is reméli, hogy a színházak újranyitásával ismét színpadra állhat a tehetségéhez méltó szerepekben. 

- Régóta jóban vagyunk Katinkával, több közös darabunk is van, és én is ugyanott, a BMA-n tanítottam, ahol ő. Mindenki imádja, és ő is nagyon szereti a munkáját. Szerintem jobban van, mint valaha. Boldog az új életével – mesélte a hetilapnak kolléganője, Nyertes Zsuzsa színésznő.

A cikk az ajánló után folytatódik

A TV2 csatornától és a Jóban Rosszban készítőitől jó viszonyban vált el, és a sorozatba ugyan visszavárták, nem kívánt újra szerepelni benne. 

cseke-katinka-vacsorakiraly
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- A Jóban Rosszban részéről történt megkeresés tavaly júliusban Katinka felé, szívesen látták volna ismét a sorozatban, ám a színésznő nemet mondott a lehetőségre. Ha van testhezálló szerep, a TV2 nyitott egy újabb együttműködésre – tudta meg a magazin a TV2 sajtóosztályától. 

Cseke Katinka fürdőruhás és fehérneműs fotói

Száz kiló körül, több sikertelen vagy csak egy ideig hatásos fogyókúra után azt gondolta, már túlsúlyosan hal meg, aztán egy indiai gyógynövény-receptúra segítségével 2018-ban sikerült 106-ról közel 30 kilót lefogynia. Korábban maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük