Cseh Laci 12 éve bolondul a gyönyörű Diáért - Felesége elárulta, milyen férj az olimpikon
Cseh Lászlóról a felesége elárulta, mennyire figyelmes és segítőkész férj otthon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó számára családja biztos hátteret ad ahhoz, hogy maximálisan tudjon koncentrálni a sportsikereire. Egyik legnagyobb támasza a felesége, aki 12 éve a párja. 

Nyolc év után, 2015 augusztusában házasodtak össze. Dia egyedül szervezte meg az esküvőt a 150 fős vendégsereg számára, Cseh Laci ugyanis épp a kazanyi világbajnokságra készült, ahonnan amúgy arany-, ezüst- és bronzéremmel tért haza. Lovász László Lakástalkshow című műsorában, ami a Sony Max műsorán látható hat héten át minden hétköznap 22 órától, az is kiderül, a világhírű sportoló milyen férj. 

Cseh Laci figyelmes férj

Cseh Laci szerint túlzás lenne azt állítani, hogy házias, de az edzések és a versenyek, valamint a szükséges regenerálódás mellett próbál otthon segíteni a feleségének. 

- A férjemre rá lehet bízni bármilyen házimunkát, amit automatizálni vagy robotizálni tud: tehát amit egy applikációval és egy gombnyomással el tud végezni, az fekszik neki. Amit meg is csinál otthon, az a robotporszívózás és a -fűnyírás. 

- Nagyon jó személyiség a férjem, de nagyon makacs és önfejű is tud lenni - dicsérte a felesége.

Párja azt is hozzátehette volna, hogy nagyon figyelmes, ugyanis mindig észreveszi, ha Dia fodrásznál járt. Cseh László azon férjek táborát erősíti, akik nem szanaszét hajigálják a szennyest, figyel arra, hogy a mosandó ruhái a szennyeskosárba kerüljenek - 98 százalékban ez sikerül is. 

A házaspár szeretne családot alapítani, de a természetre bízzák, mikor születik meg a gyermekük. Az biztos, hogy le fogja vinni az utódját az uszodába. 

- Mindenképpen leviszem, tanuljon meg úszni, nézze meg, milyen, de nem gondolom azt, hogy belőle mindenképpen úszó kell, hogy váljon. Minden gyermeknek meg kellene találnia azt a sportágat, amit szívesen űz. Vagy nem is kell sportágnak lennie, lehet zene, képzőművészet, bármi, csak lelje örömét benne - véli a 33 éves sztár. 

Készül a 2020-as tokiói olimpiára

Cseh László azt még nem tudja, mikor vonul vissza, ugyanakkor a műsorban azt mondta, 45 éves korában már nem szeretne versenyszerűen sportolni, még szenior kategóriában sem. 

cseh-laszlo
Fotó: Sony Max/Labancz Viktória

- Amíg szeretem, élvezem, és van eredmény, még menni kell, de ha valamelyik már nincs meg, akkor el kell gondolkodni, és azt kell mondani, hogy vége. Most hoztam egy döntést az olimpiára felkészülés kapcsán: március végén lesz a magyar bajnokság, megnézzük, hogy alakult a felkészülés, hogy tudok versenyezni, milyen állapotban, formában vagyok, és a szerint eldöntjük, hogy megyek-e az olimpiára, vagy azt mondom, köszönöm szépen, ennyi volt - árulta el Lovász Lászlónak.

Hogy a visszavonulása után mihez kezd, azt még nem tudja. Először szeretne egy kis időt úgy eltölteni, hogy unatkozzon, és azt érezze, kialudta magát, már nem tud jobban kikapcsolni. 

Cseh Laci felesége

A 33 éves sportoló olykor közösségi oldalaira is feltölt fotókat gyönyörű feleségéről. Le sem tagadhatnák, mennyire bolondulnak egymásért 12 év után is. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Cseh Laci felesége.

Ezt is szeretjük