Cseh Laci fürdőruhás feleségéről posztolt fotót - Diána gyönyörű nő

Cseh Laci 2007 óta bolondul feleségéért, Diánáért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseh Lacinak, hazánk egyik legtehetségesebb sportolójának szerelmi élete nagyon szerencsésen alakult, 2007-ben, egy úszóversenyen figyelt fel az egyik éremátadó lány, Diána szépségére. Amint alkalma adódott rá, elkérte a telefonszámát. Gyorsan egymásba szerettek, majd nyolc év után, 2015 augusztusában kimondták a boldogító igent.

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó felesége, Diána több mint két éve akupunktúrával foglalkozik, derült ki a Bors májusi interjújából.

Lacit elsősorban vállfájdalmakkal kezelem, hiszen ez a testrész van a legjobban igénybe véve a pillangóúszásnál - nyilatkozta a sztárfeleség a napilapnak, aki több sportolót is kezelésbe vett addiktológusként.

A 33 éves sportoló olykor közösségi oldalaira is feltölt gyönyörű feleségéről fotókat, legutóbb egy medencés szelfijüket posztolta, amelyen Dia fürdőruhában szerepel. Le sem tagadhatnák, mennyire bolondulnak egymásért 12 év után is. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Cseh Laci felesége.

Ezt is szeretjük