Kovács Katalin titokban férjhez ment - A kajakos álomszép menyasszony volt
Kovács Katalin hat év jegyesség után férjhez ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Katalin feleségül ment két kislánya édesapjához. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő titokban és rendhagyó ruhában mondta ki a boldogító igent október utolsó hétvégéjén, ugyanis ebben a hónapban ismerkedtek meg. 

A 43 éves sztár hat év jegyesség után ment férjhez. 2013 szeptemberében kérte meg a kezét dr. Schmidt Ádám, a Magyar Olimpiai Bizottság volt jogásza, az év decemberében pedig a kajakozó bejelentette, hogy babát vár. Luca Anna 2014 júniusában született meg. Kovács Katalin 2016. július 29-én bejelentette visszavonulását. Második gyermeke, Júlia Léna 2019 januárjában jött a világra.

Amikor idén nyáron Mezőtúron jártak, annyira megtetszett nekik az ott található birtok, hogy eldöntötték, ott szeretnének összeházasodni - mesélte a sportolónő a Story magazinnak, amely ott lehetett a szűk családi és baráti körben tartott 80-90 fős lagzin. A polgári szertartást egy héttel korábban, Budakalászon tartották, és azon a menyasszony egy aranyszínű koktélruhát viselt, míg az egyházi szertartást a mezőtúri templomban, a lakodalmat pedig a Hercegasszony Birtokon.  

Kovács Katalin azt mondta a hetilapnak, eszébe sem jutott hagyományos, hófehér ruhába bújni, arany felsőt és mályvaszínű szoknyát viselt az esküvőn. A ceremónián a pár ötéves kislányának, Lucának fontos szerepe volt. 

- Ő hozta be nekünk a gyűrűket, később pedig a násznép elé állt, és elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt, ez volt az ő ajándéka a számunkra. Nagyon meghatódtunk, annyira ügyes kislány… Egyébként élvezte az egész lagzit, jól elvolt az unokatestvéreivel, és az apukájával is sokat táncolt. A kisebbik lányunk, Juliska viszont rosszul tűrte az egész napot. Kilenc hónapos babaként nagyon jól viselkedik, amikor otthon van, nincs vele gond, de itt folyamatosan száz ember nyüzsgött körülötte, amihez nincs hozzászokva - mesélte a Kajakkirálynő. 

A lakodalmat pont azon a napon tartották, amikor éjszaka vissza kellett állítani az órákat, így a násznép egy órával többet ünnepelhetett. Az újdonsült feleség fél négykor vonult vissza, de a legkitartóbb vendégek egy órával tovább ropták. 

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük