Ma 45 éves Pesuth Rita - Az egyik legszexibb sportolónőnk most így néz ki
Pesuth Rita férjhez ment, és gyermeke is született 2017-ben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1974. november 16-án született Pesuth Rita kilencéves korában kezdett el karatézni, majd utána a kick-boxszal is megismerkedett. A hatszoros kick-box világbajnok 2000-ben hagyta abba profi sportpályafutását, jelenleg külföldön él.

A szerelmet is az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában találta meg: Dubajban élő húgát látogatta meg, ekkor ismerte meg Kenyó Attila kaszkadőrt, akivel azóta családot is alapítottak. Kislányuk, Kenyó Anna Maitha 2017 márciusában született meg. 

pesuth-rita-2007
Fotó: Puzzlepix/Máté Krisztián

Amikor Rubint Réka 2019 októberében Dubajban tartott Alakreform tábort, Pesuth Ritával is összefutottak. Schobert Norbi meg is osztott vele egy közös fotót. 

 A Dubajban úszóedzőként dolgozó Pesuth Rita csak ritkán látogat haza Magyarországra, legutóbb, 2019 júliusában egy térdműtét miatt repült Budapestre: egy saját regeneratív sejttel végzett operációnak vetette alá magát.  

- A sport miatt a térdemben olyan fájdalmak, olyan ízületi kopások voltak, hogy már kellett tenni valamit ellene. Van egy új eljárás, a Lipogems nevezetű, amikor a saját zsírodat leszívják, mechanikusan feldolgozzák, megtisztítják, és visszatöltik a térdbe vagy a betegséggel érintett ízületekbe - mesélte nyáron az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Brunner Márta egykor és most 

Brunner Mártát még a ’90-es évek elején ismerte meg az ország, ő volt a Mindent vagy semmit! csinos, szőke hajú háziasszonya Vágó István oldalán. Az egykori tévés évek óta színésznőként dolgozik, de koncertekre is jár. Amint azonban vége a színpadi munkának, a 48 esztendős szépség és párja visszavonul sóskúti tanyájukra.

Ezt is szeretjük