Kovács Katalin lányai gyönyörűek - Az olimpiai bajnok kajakos tündéri fotókat posztolt
Az olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin két szép kislány édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő, 31 világbajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója a világon, Európa-bajnokságokon 29 elsősége van. Nem véletlenül emlegetik néha egyszerűen csak Kajakkirálynőnek. 

Nem csak a sportban, a magánéletben is sikeres. 2013 szeptemberében kérte meg a kezét dr. Schmidt Ádám, a Magyar Olimpiai Bizottság volt jogásza, az év decemberében pedig a kajakozó bejelentette, hogy babát vár. Luca Anna 2014. június 6-án született meg.

Tudatosan készült arra, hogy negyvenévesen abbahagyja a kajakozást, és fokozatosan búcsúzott a versenysporttól, végül 2016. július 29-én jelentette be visszavonulását. 

"Az elmúlt hónapokban világossá vált számomra, hogy a szívemben már nem a kajakozás áll az első helyen, hanem az én Drága Családom, velük szeretnék minél több időt eltölteni, nagy álmokat megvalósítani" - írta akkor a Facebook-oldalán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️😍 #julcsipulcsi

Kovács Katalin Official (@kovacskatalinofficial) által megosztott bejegyzés,

Második gyermeküket is tudatosan tervezték, azt mondta, mindenképpen szeretnének Lucának kistestvért, és szerinte az az ideális, ha a két gyerek között nem nagy a korkülönbség. Már az ötödik hónapban volt, amikor 2018 szeptemberében bejelentette, hogy újra babát vár. Júlia Léna 2019. január 22-én jött a világra. 

Az biztos, hogy a kislányok 43 éves édesanyjuk szépségét örökölték, Luca Anna és Júlia Léna is nagyon szép gyerekek. 

Kőbán Rita egykor és most

Kőbán Rita kajakozó nevét az 1988-as szöuli olimpián jegyezte meg az ország és a világ: négyesben ezüstérmet nyert 500 méteren. 1992-ben Barcelonában négyesben olimpiai aranyérmet szerzett, nyert egy ezüstöt egyesben és egy bronzot párosban. 1996-ban az atlantai olimpián egyesben győzött 500 méteren. 2000-ben Sydney-ben a négyesben ezüstérmet szerzett.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük