Brunner Márta a 90-es évek gyönyörű műsorvezetője volt - Most egy tanyán él
Brunner Márta férjével ma Sóskúton él egy farmon, és állatokkal foglalkoznak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Mártát még a ’90-es évek elején ismerte meg az ország, ő volt a Mindent vagy semmit! csinos, szőke hajú háziasszonya Vágó István oldalán.

A bájos Brunner Márta egyébként színésznőként végzett, játszott többek közt a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Ruttkai Éva Színházban és a Fiatalok Színházában is. Az egykori tévés színházban még ma is játszik, napjainkban az Újszínházban látható elsősorban, sőt van, hogy férjével, a Shygys egykori tagjával, Ács Bálinttal közösen jár koncertezni.

Amint azonban vége a színházi és színpadi munkának, a 48 esztendős szépség és párja visszavonul sóskúti tanyájukra, a Barackvirág Élményfarmra, ahol rengeteg állattal élnek együtt: tíz lóról, egy kutyáról, hat macskáról, három malacról és kicsinyeiről, 12 nyúlról és három postagalambról gondoskodnak. Ezenfelül tartanak bárányokat, tyúkokat és kecskéket is.

brunner-1
Fotó: Facebook/Barackvirág Élményfarm

Nyári táborokat szerveznek

Brunner Márta a Mokka egyik júniusi adásában mesélt arról, honnan jött a gondolat, hogy férjével állatokkal foglalkozzanak, emellett azt is elárulta, mik a terveik a nyárra nézve.

- Az egyik énem a színház és a művészet, a szívem másik fele pedig a természeté és az állatoké. Az egész farmnak a létrehozása a lovamtól, Tücsitől indult, amikor egy szép napon, tíz évvel ezelőtt ráültem a hátára, és úgy éreztem, nem tudok nélküle élni, akkor született meg ennek a farmnak a gondolata. (…) Van bennünk egy olyan küldetéstudat a férjemmel, hogy ha már ide költöztünk, szerettük volna megmutatni mindezt az embereknek és a gyerekeknek. (…) Táborokat szervezünk a nyáron, természettábort, de lesz jóga- és lovastábor is - mesélte a nézőknek Brunner Márta.

Az egykori tévés  2017-ben, a FEM3 Caféban Joshi Bharat vendégeként azt is elárulta, igazából sosem szeretett városban élni, mindig a természethez érezte közel magát, de arra is kitért, hogy már egyáltalán nem hiányzik neki a képernyőn való szereplés.

brunner-2
Fotó: Facebook/Barackvirág Élményfarm

- Elsősorban színésznőnek tartom magam, és olyan feladatokat akarok elvállalni, amelyekkel tudok azonosulni.

Nem akartam mindenáron bulvársztár lenni. Nem akarok mindent elkövetni azért, hogy képernyőn legyek.

- Városban élni már a húszas éveim közepén sem szerettem. Volt Pilisszántón egy telkem, oda akartam kiköltözni. Arra szeretek ébredni, hogy kopácsol a harkály a fán. A természet részei vagyunk, és most beszorítjuk magunkat egy betondzsungelbe. Nekem egy nagyon picike házam van, de az életem 90%-át, télen-nyáron gyakorlatilag kint töltöm. Azt ugyanakkor nem tudnám elképzelni, hogy Budapesttől messze, több száz kilométerre éljek. A színházak is a fővároshoz kötnek – árulta el Joshi Bharatnak annak idején.

A Szerencsekerék műsorvezetői napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Vízy András, Gajdos Tamás, Klausmann Viktor és Prokopp Dóra.

Ezt is szeretjük