Caramel felesége fürdőruhás fotót posztolt: kiderült, fiút vagy lányt vár

Caramelnek és Szilvinek ez az utolsó nyara egygyermekes szülőkként. A medencében örökítették meg a vakációzó családot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel várandós felesége fürdőruhás képet posztolt. Az énekesnek és Szilvinek ez az utolsó nyara egygyermekes szülőkként, így igyekeznek minél több helyre eljutni, és rengeteg emléket gyűjteni kislányukkal, Szofival.

A hétvégén a Zala megyében található Vonyarcvashegyre látogattak, itt készítettek egy családi fotót háttérben a Balaton pazar panorámájával.

Caramel terhes felesége fürdőruhában

A medencézős képen Szilvi egy zöld fürdőruhában látható, kerekedő babapocakjával sugárzóan szép kismama.

A sztárfeleség május 16-án az Instagramon jelentette be, férjével a második gyermeküket várják. Akkor csak azt osztotta meg a rajongókkal, hogy bővül a családjuk, azt, milyen nemű lesz a kicsi, még szerette volna megtartani maguknak. Ma lerántotta a leplet erről az információról, szintén a közösségi médiában osztotta meg fia vagy lánya lesz, és hozzátette, nem erre az eredményre számított.

"Amikor Szofival voltam várandós mindenki, de tényleg mindenki azt tippelte, hogy kisfiú lesz. Én voltam az egyetlen, aki makacsul hitte és tudta, hogy nem lehet más, csakis kislány! Most is ezt éreztem… nem lehet más csakis kislány, hiszen én annyira lányos anyuka vagyok! Egy gyermek születése hatalmas áldás… De még nagyobb áldásnak érzem azt, ha mindkét nemből megadatik. Óriási öröm és meglepetés Nekünk Ő!" - rántotta le a leplet arról, hogy fiuk fog születni.

A mindenórás Nádai Anikó fehérneműben

Nádai Anikó terhessége utolsó napjaiban mutatta meg magát fehérneműben. A mindenórás kismama 20 kilót hízott a várandósság alatt, gömbölyű pocakjával sugárzó látványt nyújt.

A mindenórás Nádai Anikó fehérneműs fotót mutatott: 20 kilót hízott a várandóssága alatt

Nádai Anikót már csak napok választják el attól, hogy karjában tarthassa második gyermekét.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük