Meglepő, mennyit kapnak a Cápák között sztárjai az RTL-től: ezt nem gondoltuk volna

Kiderült, Tomán Szabina, Balogh Levente, Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter kap-e fizetést a csatornától.

cápák-között-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden adás bevezetőjében elhangzik, hogy a Cápák között befektetői a saját pénzüket kockáztatják, ha beszállnak egy-egy vállalkozásba. Az ötödik évadánál tartó üzleti show bombasiker, nagyon jó a nézettsége minden vasárnap este.

Nem titok, azok, akik egy ilyen jellegű főműsoridős produkcióban vesznek részt, busás gázsit kapnak a kereskedelmi csatornáktól. Adódik tehát a kérdés, vajon Tomán Szabinának, Balogh Leventének, Moldován Andrásnak, Lakatos Istvánnak és Balogh Péternek mekkora összeg jár az RTL-től a szereplésért.

A Cápák között Cápái

A Best magazin a műsor producerét, Máté Krisztát kérdezte minderről: a tévés meglepő választ adott arra, mennyit keresnek az üzletemberek.

cápa 2
Fotó: RTL/Cápák között

- A Cápák azért vesznek részt a műsorban, mert üzleti lehetőséget keresnek. Nem barátságból, jótékonykodásból, hanem mert olyan befektetési lehetőségeket találnak a vállalkozók között, ami megtérül. Vagyis ez egy win-win helyzet, mindenki megtalálja benne a számítását. Milyen gázsit is kaphatnának? Ha nem érné meg nekik, nem szánnák rá az idejüket.

Ez tehát azt jelenti, hogy a Cápák ellentételezés nélkül vállalják a műsort, nem kapnak fizetést a csatornától. Azon Kishalak vállalkozásainak nyereségéből részesednek, amelyekbe befektetnek a részekben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiderült, az előző négy évadban összesen nagyjából másfél milliárd forintot ígértek oda különböző vállalkozások fejlesztésére. Ahogy azt a produkció nézői jól tudhatják, az összegek és a vállalkozásból felkínált részesedés százalékai mindig változóak.

cápa 1
Fotó: RTL/Cápák között

Máté Kriszta néhány kulisszatitkot is elmondott a Cápákról. Sokan azt feltételezhetik, mivel gazdag, sikeres emberekről van szó, biztosan extra igényekkel állnak elő a forgatási szünetekre, ez nem így van.

- Biztos az lenne az elvárás, hogy sztárokhoz méltóan allűrjeik legyenek, de nincsenek, valójában nagyon normális, kedves emberek.

Tomán Szabina és Árpa Attila

Tomán Szabina és Árpa Attila 12 esztendőn át voltak együtt, 2005-ben házasodtak össze, 2016-ban váltak el. Bár mindketten a köztudatban vannak, rendszeresen szerepelnek a televízióban, az egymással töltött évekről csak ritkán beszélnek. Most az üzletasszony tett kivételt.

 Cover-fotó: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük