A Cápák között üzletembere ritkán látott feleségével: Balogh Péter strandolós fotót mutatott
Balogh Péter és Mária szerelme még az egyetemen kezdődött. Húsz év után találtak újra egymásra.

balogh-péter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cápák között 2023 januárjában az ötödik évadával tért vissza az RTL képernyőjére. A műsor 2019-es indulása óta Balogh Levente, Moldován András és Balogh Péter az a három befektető, aki a kezdetek óta erősíti a csapatot.

Üzletemberként jól ismerhetjük őket, ám a magánéletükbe ritkán kaphatunk bepillantást. Balogh Péter, vagy ahogy ítésztársai legtöbbször hívják, Balogh Petya családos ember, előző házasságából két lánya született, második felesége egy lánygyermeket szült neki.

Balogh Péter felesége

Nem sűrűn láthatjuk szerettei körében. A Fókusszal viszont kivételt tett, beszámolt évzáró nyaralásáról, valamint egy strandolós fotón mutatta meg kedvesét. Mária ilyen csinos nő a fotón.

balogh-péter-1
Fotó: RTL/Fókusz

A 2022-es év végén Thaiföldön pihentek. Mindketten óriási világjárók, a legtöbbször családosan vakációznak, de külön-külön is utaznak. Sőt előfordul, hogy az üzletember volt feleségével és két nagyobbik lányával együtt kerekednek fel egy nagy, össznépi kiruccanásra.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Rendszeresen előfordul, hogy nyolcasban nyaralunk. A feleségemmel, közös lányunkkal, két nagylányommal, az ő édesanyjukkal, aki az én exnejem és az ő húgával és lányával. Néha úgy állítok be egy-egy hotelba, hogy egyetlen férfiként hét másik nő társaságában vagyok - mesélte 2022 nyarán a Fókuszban.

balogh-péter-2
Fotó: RTL/Fókusz

Balogh Péter és Mária kapcsolata még az egyetemi időkben kezdődött. A Veszprémi Egyetemen ismerkedtek meg, majd évekre elsodródtak egymástól.

- Az egyetemen voltunk egy szerelmespár, majd kimaradt húsz év, mindketten jártuk saját utunkat. A Facebook hozott össze minket újra, azóta megszületett a közös lányunk, Panni, valamint össze is házasodtunk - Balogh Péter ezt már a Blikknek árulta el 2019-ben.

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina 2020-ban csatlakozott a Cápák között döntéshozóihoz. A műsor második évadától láthatjuk, nem ismer tréfát, ha üzletről van szó, csak olyan vállalkozásokba fektet, amelyekben szívvel-lélekkel hisz. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Cover-fotó: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük