Így néz ki most Dévényi Tibor volt felesége: a neves sminkmester a Cápák közöttben aratott sikert

Dévényi Katalin sminkesként és kozmetikusként nagy név a szépségiparban. Vállalkozásával pillanatok alatt meggyőzte a cápákat.

dévényi-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Katalin neve a szépségiparban közismert: 27 éve dolgozik sminkesként és kozmetikusként.

A nagyközönség számára sem ismeretlen, Dévényi Tibor feleségeként hallhattunk róla. 2009-ig tartó házasságukból két fiuk, Dani és Máté született.

Dévényi Tibor volt felesége

A Cápák közöttben is sokan kapták fel a fejüket, amikor meglátták a stúdióban. A műsor háziasszonya, Lilu régi ismerősként köszöntötte a színfalak mögött, és rögtön nekiszegezte a kérdést, kisebbik fiával miért érkeztek.

dévényi 1
Fotó: RTL/Cápák között

Katalin és Máté együtt viszik közös, kozmetikai termékeket gyártó vállalkozásukat. 2020-ban egy már meglévő manufaktúrát mentettek meg, és vettek át. Akkor a cég három liposzómás szérumot forgalmazott.

Az elmúlt két év leforgása alatt a vállalkozás új nevet, dizájnt kapott, illetve az LPSM Skincare kínálata is bővült további szérumokkal és krémekkel. Míg Katalin a szakmai tudásával járul hozzá a sikerhez, addig fia másodéves gazdálkodási hallgatóként a vállalat pénzügyeiért felel.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Cápák közöttbe elsősorban mentorálásért érkeztek, egy olyan befektetőre volt szükségük, aki segíti az értékesítést, hogy a termékek releváns szereplői legyenek a hazai piacnak.

Tomán Szabina arca Liluéhoz hasonlóan felderült, amikor az anya-fia páros eléjük állt, Katalinnal ők is régi ismerősök. Szinte be sem fejezték a prezentációt, már ajánlatott tett. Moldován András viszont még nála is gyorsabb volt, így végül az ő ajánlatát fogadták el.

dévényi 2
Fotó: RTL/Cápák között

- Azt hittük, hogy viccelnek! Azt hittük, hogy valahol kandi kamera van. Tök jó azt látni, hogy négy perc után más is azt látja, valóban jól látom azt, amit elkezdtem - magyarázta Katalin a kulisszák mögött.

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina 2020-ban csatlakozott a Cápák között döntéshozóihoz. A műsor második évadától láthatjuk, nem ismer tréfát, ha üzletről van szó, csak olyan vállalkozásokba fektet, amelyekben szívvel-lélekkel hisz. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Ezt is szeretjük