Tomán Szabina lerántotta a leplet Árpa Attiláról: ilyen volt a négy fal között

Tomán Szabina és Árpa Attila 12 évig voltak együtt, házasságuk 2005-től 2016-ig tartott.

árpa-tomán
beauty and style
Top olvasott cikkek

A macsó - a legtöbb magyar embernek ilyen és ehhez hasonló jelzők jutnak eszébe, ha Árpa Attiláról van szó. A 2022-es Nagy Őben is ezt a férfitípust jelenítette meg: a szívtipró, akiért nők hada verseng.

Az 51 éves sztár több fronton lett sikeres az életben: színészként hollywoodi produkciókban is kapott szerepet, de műsorvezetőként és producerként szintén sokat hallhattunk róla.  

Árpa Attiláról Tomán Szabina

Tomán Szabinával 12 esztendőn át voltak együtt, 2005-ben házasodtak össze, kapcsolatukból egy lánygyermekük született, Amira. 2016-ban váltak el, és bár mindketten a köztudatban vannak, rendszeresen szerepelnek a televízióban, az egymással töltött évekről csak ritkán beszélnek.

tomán
Fotó: RTL/Cápák között, TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezúttal Tomán Szabina tett kivételt. A Geszti + című YouTube-műsor vendégeként csepegtetett pár információt arról, milyen volt exe a négy fal között. 

Geszti Péterrel a sikerről, vagyonról beszélgettek: a Cápák között üzletasszonya 2015-ben alapította meg cégét, a Tomán Lifestyle-t, ami öt év alatt egymilliárdos franchise-rendszerben működő vállalkozássá nőtte ki magát. Az ehhez vezető útról való beszélgetés egy pontján szó esett a macsó üzletemberekről, akikkel nem egyszerű tárgyalni, Tomán Szabina ezután tért ki volt férjére:

- Igen, volt szerencsém együtt élni olyan emberrel, aki ezt a macsó stílust képviselte, de azért a négy fal között nem volt macsó.

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina 2020-ban csatlakozott a Cápák között döntéshozóihoz. A műsor második évadától láthatjuk, nem ismer tréfát, ha üzletről van szó, csak olyan vállalkozásokba fektet, amelyekben szívvel-lélekkel hisz. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő, RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük