Bébibumm a TV2 sztárjainál: a 4. hónapban van a műsorvezető-színésznő, Bugár Anna

Bugár Anna és férje, Attila első gyermeke 2021 februárjában fogant meg.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt mondani, igazi bébibummnak örülhetnek a TV2-n futó Jóban Rosszan sztárjai, a szereplők sorban számolnak be arról, hogy hamarosan bővül a családjuk. 

Bugár Anna 2016-ban csatlakozott a szereplőgárdához, a nézők Barta Enikőként ismerhették meg. A felvidéken született színésznő a Bánfalvy Társulat tagjaként számtalan karakter bőrébe bújhatott a színpadon, 2019-ben a FEM3 csatornán pedig a műsorvezetésbe is belekóstolhatott. Idén azonban egy újabb szerep vár rá, édesanya lesz.

Bugár Anna első gyermekét várja

2016-ban mondták ki a boldogító igent férjével, Balogh Attilával, ám a családalapítás gondolata 2020 decemberében fogalmazódott meg bennük először, majd januártól döntöttek úgy, készek arra, hogy szülők legyenek.

- Februárban meg is fogant a mi kis csodánk, a mi kis ajándékunk. Márciusban, még mielőtt bármi külső jele lett volna, éreztem, hogy valami más. Megosztottam ezt az érzést a férjemmel, és akkor Ati mondta, nem bírja tovább, csináljunk egy tesztet - újságolta el a Mokkában.

Pont egy családi ebéd kellős közepén voltak, ahol kedvese édesanyjának születésnapját ünnepelték. Akkor surrantak ki egy közeli patikába, amikor épp a keresztfiukat fektették le aludni.

bugár-anna-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Gondoltuk, hogy elmegyünk sétálni, ekkor vásároltunk egy tesztet. Így amikor visszatértünk hozzájuk, akkor már a jó hírrel értünk vissza. 

A sorozatsztár a negyedik hónapban van, és annak ellenére, hogy még nem tudja, milyen nemű lesz születendő gyermeke, a szíve azt súgja, hogy kislányt hord a szíve alatt.

A szappanopera Bodorai Szabolcsát alakító Timon Barna napjait is a babázás teszi ki. A Story magazin 2021. június 4-én számolt be róla, hogy megszületett a 26 esztendős sztár és felesége, Tamara első gyermeke.  

Ha ez nem lenne elég, a Tények stábja is hamarosan együtt örülhet Gönczi Gáborral.

A híradós és felesége februárban jelentették be, hogy bővül a családjuk. Áron kisfiuk nemsokára kap egy hugicát.

A Jóban Rosszban szexi főnővére 42 évesen

Nőies, szexi, vadító - leginkább ezek a jelzők ugranak be, ha a filmek, sorozatok vagy színházi darabok csábítóira gondolunk. Nem véletlen, hogy Szorcsik Vikit gyakran láthatjuk ebben a szerepkörben, dögös kisugárzásának kevés férfi tudna ellenállni.

Ezt is szeretjük