A Jóban Rosszban szexi főnővére ma is dögös: Szorcsik Viki 42 évesen bikinis bombázó
Szorcsik Viki bikinis fotói megállnák a helyüket a divatmagazinok hasábjain.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőies, szexi, vadító - leginkább ezek a jelzők ugranak be, ha a filmek, sorozatok vagy színházi darabok csábítóira gondolunk. Nem véletlen, hogy Szorcsik Vikit gyakran láthatjuk ebben a szerepkörben, dögös kisugárzásának kevés férfi tudna ellenállni.

A salgótarjáni születésű színésznőt a nagyközönség a Jóban Rosszban című szappanoperában ismerhette meg, ahol a csábos Bóta Judit főnővért alakította 2005-től 2009-ig. Ezután feltűnt a Hacktionben, az Egynyári kalandban, a Korhatáros szerelemben és a Drága örökösökben is.

Szorcsik Viki 42 évesen is bikinis bombázó

A színészet mellett az utazás szerelmese. Le sem tagadhatná, micsoda világjáró: Instagram-oldalát elárasztják az egzotikus helyeken készült fotók. A 2021-es évet egy mexikói kiruccanással indította, ahol először 2008-ban járt. A homokos tengerparton pedig mi másban élvezhetné a szikrázó napsütést, mint falatnyi bikiniben.

Nem csoda, hogy büszkén posztol magáról strandolós képeket, 42 évesen is tökéletes alakkal büszkélkedhet. Követői csak kapkodják a fejüket, sok esetben nem tudják eldönteni, mi lenyűgözőbb látvány, a csodaszép helyszín vagy kedvencük hibátlan vonalai.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögösen fest bikiniben a Jóban Rosszban egykori szereplője, Szorcsik Viki.

Ezt is szeretjük