A Jóban Rosszban szexi főnővére ma is dögös: Szorcsik Viki 42 évesen bikinis bombázó

Szorcsik Viki bikinis fotói megállnák a helyüket a divatmagazinok hasábjain.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nőies, szexi, vadító - leginkább ezek a jelzők ugranak be, ha a filmek, sorozatok vagy színházi darabok csábítóira gondolunk. Nem véletlen, hogy Szorcsik Vikit gyakran láthatjuk ebben a szerepkörben, dögös kisugárzásának kevés férfi tudna ellenállni.

A salgótarjáni születésű színésznőt a nagyközönség a Jóban Rosszban című szappanoperában ismerhette meg, ahol a csábos Bóta Judit főnővért alakította 2005-től 2009-ig. Ezután feltűnt a Hacktionben, az Egynyári kalandban, a Korhatáros szerelemben és a Drága örökösökben is.

Szorcsik Viki 42 évesen is bikinis bombázó

A színészet mellett az utazás szerelmese. Le sem tagadhatná, micsoda világjáró: Instagram-oldalát elárasztják az egzotikus helyeken készült fotók. A 2021-es évet egy mexikói kiruccanással indította, ahol először 2008-ban járt. A homokos tengerparton pedig mi másban élvezhetné a szikrázó napsütést, mint falatnyi bikiniben.

Nem csoda, hogy büszkén posztol magáról strandolós képeket, 42 évesen is tökéletes alakkal büszkélkedhet. Követői csak kapkodják a fejüket, sok esetben nem tudják eldönteni, mi lenyűgözőbb látvány, a csodaszép helyszín vagy kedvencük hibátlan vonalai.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögösen fest bikiniben a Jóban Rosszban egykori szereplője, Szorcsik Viki.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük