Bodrogi Gyula elájul unokája tehetségétől: Enikő gyönyörű is, nem csak jó hangja van
Bodrogi Gyula és Enikő egyszerre adtak interjút. A Nemzet Színésze könnyes szemmel nézte vissza az X-Faktort.

bodrogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula és Bodrogi Enikő együtt nézték vissza az X-Faktor első válogatóját. A büszke nagypapa szeme azonnal könnybe lábadt unokája előadása láttán, meghatódva kérte, adjanak egy kis hangerőt a tévére.

Mint ahogy mi is megírtuk, a 18 éves tehetség letarolta a stúdiót Labrinth Jealous című számával, amelyet álló vastapssal jutalmazott a közönség és a mentorok is.

Bodrogi Gyula és Bodrogi Enikő

- Láttam a tévében, elájultam! Az ország… a világ legszebb lánya, és olyan hangja van, hogy könny szökik a szemembe, ha meghallom. Csak azt tudom mondani, hogy hajrá, Enikő! - mondta Bodrogi a Fókuszban.

bodrogi-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Bodrogi Enikő számára nagyszülei, Bodrogi Gyula és Voith Ági hatalmas inspirációk. Pontosan fel tudja idézni magában azt a pillanatot, amikor tudatosult benne, egy ország imádja őket, hogy híresek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A Süsüt néztem a tévében, nagyon ismerős volt a hangja, és megkérdeztem, kinek a hangja ez. Apa erre mondta, hogy a nagyapádé. Én meg azt hittem, hogy a nagypapám Süsü, aztán apa mondta, hogy nem egészen, de igen.

bodrogi-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha egy szóval kellene jellemeznie nagypapáját, azt mondaná rá, végtelenül nyugodt ember. Áhítattal nézi a színpadon, és végtelenül büszke, amikor a közönségen látja, csillogó szemekkel figyelik. Ő is a közönség szeretetét szeretné kivívni, de a negatív kritikáktól azért tart.

- Tartok attól, hogy mit fognak mondani az emberek. Nagyon sok mindent magamra veszek, törékeny a szívem. Ettől félek, hogy ezek miatt nehogy megtorpanjak a pályán.

A 2022-es X-Faktor új női mentora

2022-ben Csobot Adél helyett egy új női mentor ült be a zsűritagok közé. Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük