Bodrogi Gyula elájul unokája tehetségétől: Enikő gyönyörű is, nem csak jó hangja van

Bodrogi Gyula és Enikő egyszerre adtak interjút. A Nemzet Színésze könnyes szemmel nézte vissza az X-Faktort.

bodrogi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula és Bodrogi Enikő együtt nézték vissza az X-Faktor első válogatóját. A büszke nagypapa szeme azonnal könnybe lábadt unokája előadása láttán, meghatódva kérte, adjanak egy kis hangerőt a tévére.

Mint ahogy mi is megírtuk, a 18 éves tehetség letarolta a stúdiót Labrinth Jealous című számával, amelyet álló vastapssal jutalmazott a közönség és a mentorok is.

Bodrogi Gyula és Bodrogi Enikő

- Láttam a tévében, elájultam! Az ország… a világ legszebb lánya, és olyan hangja van, hogy könny szökik a szemembe, ha meghallom. Csak azt tudom mondani, hogy hajrá, Enikő! - mondta Bodrogi a Fókuszban.

bodrogi-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Bodrogi Enikő számára nagyszülei, Bodrogi Gyula és Voith Ági hatalmas inspirációk. Pontosan fel tudja idézni magában azt a pillanatot, amikor tudatosult benne, egy ország imádja őket, hogy híresek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- A Süsüt néztem a tévében, nagyon ismerős volt a hangja, és megkérdeztem, kinek a hangja ez. Apa erre mondta, hogy a nagyapádé. Én meg azt hittem, hogy a nagypapám Süsü, aztán apa mondta, hogy nem egészen, de igen.

bodrogi-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha egy szóval kellene jellemeznie nagypapáját, azt mondaná rá, végtelenül nyugodt ember. Áhítattal nézi a színpadon, és végtelenül büszke, amikor a közönségen látja, csillogó szemekkel figyelik. Ő is a közönség szeretetét szeretné kivívni, de a negatív kritikáktól azért tart.

- Tartok attól, hogy mit fognak mondani az emberek. Nagyon sok mindent magamra veszek, törékeny a szívem. Ettől félek, hogy ezek miatt nehogy megtorpanjak a pályán.

A 2022-es X-Faktor új női mentora

2022-ben Csobot Adél helyett egy új női mentor ült be a zsűritagok közé. Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla.

Új női mentor az X-Faktorban: Csobot Adél helyett ez a szőke sztár ül be a zsűritagok közé

Kiderült, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé ki érkezik új mentorként az X-Faktor 11. évadába.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük