Voith Ági álomházához medence is tartozik: volt férje, Bodrogi Gyula is gyakori vendég
Voith Ági és zeneszerző párja két évvel ezelőtt találta meg az impozáns házat a főváros közelében.

voith-ági-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Voith Ági és zeneszerző párja, Döme Zsolt néhány évvel ezelőtt határozták el, ideje új otthont találniuk. A Jászai Mari-díjas színésznő az interneten kezdett kutatni a leendő álomházuk után, amelyet végül 2019-ben talált meg. 

Első látásra beleszeretett a hatalmas kerttel rendelkező, a fővároshoz közel eső ingatlanba, azonnal fel is hívta a hirdetőt, akivel még aznap megállapodtak.

Voith Ági álomháza

A családi házhoz óriási kert, hatalmas úszómedence és egy grill is tartozik, ezeknek hála nem is kell külföldre menniük, elég csak kilépni az ajtón a paradicsomi hangulatért.

Az ingatlant tuják és rózsakert szegélyezi. Az udvaron lévő medence pedig garantálja a paradicsomi hangulatot.
Az ingatlant tuják és rózsakert szegélyezi. Az udvaron lévő medence pedig garantálja a paradicsomi hangulatot.
Fotó: TV2/Mokka

- Régen, ha kikapcsolódásra, pihenésre vágytam, akkor azt mondtam, irány a tenger! Ma már nem kell messzire utaznom, elég a kertben lévő medencéig menni. Nyílnak a rózsák, amiket imádok. Az udvart hatalmas tuják veszik körül, teljesen be van kerítve, senki sem láthat be, senki sem zavarhat: már nyugodtan nyaralhatok a saját otthonomban - árulta el a művésznő 2021 júliusában a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A házat bútorokkal együtt vásárolták meg, de ez nem jelenti azt, hogy a szobák ne viselnék magukon gazdáik lenyomatát. Voith Ági hőn szeretett tárgyaival varázsolta otthonossá a belső tereket.

- Inkább csak az apróbb tárgyakkal egészítettem ki az itteni, modern berendezést. Itt egyszerre van jelen a múlt és a jövő, a régi, antik tárgyak és az egészen új stílusok. Szerintem ezek jól megférnek egymás mellett.

A hatalmas udvar adta lehetőségeket ki is használják, sokszor rendeznek családi összejöveteleket. Ezeken nem csak a barátok, gyermekek és unokák vesznek részt. A színésznő volt férje, Bodrogi Gyula is állandó vendég. A Kossuth-díjas színész nemcsak egykori feleségével ápol felhőtlen viszonyt, hanem annak férjével is közeli barátok.

- Apai jó barátként szeretem Gyulát. Nagyon sokat dolgoztunk is együtt, csak tanulni lehet tőle. Rajongásig tisztelem, becsülöm az egész embert. Fantasztikus, hogy 87 éves, és sokkal nagyobb energiája van, mint nekem - ezt már Döme Zsolt mondta a Mokkában.

Oszvald Marika gödöllői nyaralója

Oszvald Marika a tavasz és az ősz egy részét, valamint az egész nyarat évek óta gödöllői nyaralójában tölti, ahol színművész kollégáit is gyakran vendégül látta egy-egy medencés partin. Általában áprilisban költözik ki, és novemberig marad kutyáival és macskáival. Képeken a csodás környezetben álló ingatlan.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük