Bódi Sylvi a csillogást vidéki életre cserélte: tyúkokat tart, és veteményeskertje van
Bódi Sylvi a világjárvány kitörése után költözött a Somogy megyében található faluba.

bódi-sylvi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó ideje már, hogy Bódi Sylvi a nagyvilági, pezsgő életet vidéken a nyugalomra cserélte. A modell 15 éven keresztül járta a bolygónk legkülönbözőbb tájait, sokszor láthattunk róla egzotikus környezetben vagy szörfözés közben készült képeket.

A világjárvány kitörésével azonban fel kellett hagynia szenvedélyével, az utazással. Akkor döntött úgy, nem egy budapesti lakásban, hanem vidéken szeretné tölteni a karantén hónapjait. 

Bódi Sylvi hol lakik

Egy Somogy megyei faluban telepedett le. Óriási birtokán immár baromfiudvar, hatalmas veteményes, üvegház és egy kerti tó is áll. 

Bódi Sylvi tartja karban a kerti tavat, trágyázza, gondozza az ágyásokat, és még rigófészkeket is épít.
Bódi Sylvi tartja karban a kerti tavat, trágyázza, gondozza az ágyásokat, és még rigófészkeket is épít.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Annyira megtetszett neki a természet közelsége, hogy ki is tanulta a gazdálkodást. 2020. november 10-én a Facebookon tudatta, megszerezte a bizonyítványát mint Aranykalászos gazda. A hatalmas területen minden munkát maga végez: a baromfiudvarban álló házikókat kézzel festette le, a kertben lévő ágyásokat maga alakította ki, nővényeket művel, palántázik, és magvetéssel is foglalkozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nincs semmilyen jövedelme ebből, nem árulja sem a tyúkok tojásait, sem a kertben termő zöldségeket és gyümölcsöket. Egyéb munkáiból tartja fenn magát, a gazdálkodás egy teljesen más célt szolgál.

- Nem vagyok őstermelő, az önellátásra törekszem. Egy ideje permakultúrát is tanulok, így az a cél, hogy minél több mindent meg tudjak saját magamnak termeszteni - árulta el a Reggeliben.

11 baromfi él a tyúkudvarban, akik minden reggel úgy futnak a gazdájuk elé, mint a kisgyerekek.
11 baromfi él a tyúkudvarban, akik minden reggel úgy futnak a gazdájuk elé, mint a kisgyerekek.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Arról is beszélt, nem vágyik vissza a fővárosba, itt képzeli el a jövőjét. Szeretné, hogy a leendő gyermekei ugyanolyan körülmények között cseperedjenek fel, mint ő: természetközelben és állatok között.

- Nekem már az is egyfajta stresszt okoz, amikor felmegyek Budapestre. Megyek a bevezetőn, és érzem, hogy gyomorgörcsöm van: dugó van, tolakodnak, dudálnak, türelmetlenek az emberek. Imádom azt az összetartást és nyugalmat, ami itt vidéken van! 

Borbás Marcsi őrségi otthona

Borbás Marcsi évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül nála is a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP 2021

Ezt is szeretjük