Bódi Guszti pizzát hord ki: a 62 éves énekes ezért állt futárnak
Bódi Guszti elárulta, miért állt be az unokája mellé pizzafutárnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világjárvány miatt életbe lépett korlátozások sok művészt arra kényszerítenek, hogy a fellépések átmeneti szüneteltetése miatt másik munka, illetve bevételi forrás után nézzenek. 

Bódi Guszti és családja egész életében keményen dolgozott, a gyerekeket is mindig arra nevelték, hogy ne otthon üljenek, és ne a szüleiktől várjanak segítséget, így nem tartja szégyellni valónak, hogy futárnak állt. 

Bódi Guszti pizzafutárnak állt

A 62 éves énekes a Borsnak azt nyilatkozta, van valamennyi megtakarításuk, de azt nem szeretnénk felélni, így amikor az unokája bejelentette, hogy jelentkezik az egyik ételkiszállító céghez futárnak, nem csak helyeselt, hanem ő maga is beállt mellé. 

bodi-guszti
Fotó: Facebook/Bódi Guszti és a Fekete Szemek

- Áldásunkat adtuk a tervére, mi több, én magam is rendszeresen segítek neki, hiszen sajnos bőven van szabadidőm - mondta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak idején a zenész is végzett fizikai munkát, és büszke az unokájára, hogy önállóan kíván boldogulni. 

- Van, hogy akár 9-10 órát is az utcán kell töltenünk, de addig is együtt vagyunk. Ha például az unokám egy környéken több címet kap, akkor beülünk a kocsijába, és miközben ő az egyik házba becsenget, én viszem ki az ételt a másikba. Baseballsapkát és maszkot is viselek, de ha felismernek, nagyon örülnek nekem. 

Bakács Tibor így él ma

Bakács Tibor Settenkedő akkor lett országosan ismert, amikor a 2003-ban indult Megasztár egyik zsűritagja lett. A TV2 tehetségkutatójában három évadon keresztül értékelte a zenei tehetségeket. A karrierje 2011-ben tört derékba, amikor bolti lopáson kapták, egy rúd szalámit tulajdonított el. Ezt követően minden állását elveszítette. 

Ezt is szeretjük