Gergely Róbert 63 évesen ételkihordónak állt - Ezért nézett új munka után
Gergely Róbert lángoskihordónak állt egy törökbálinti üzletben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gergely Róbert január végén ünnepli a 63. születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla. A színész, énekes megjelenése talán azért is olyan fiatalos, mert nem szereti a tétlenséget. 

Hatvan fölött is nagyon aktív, és amíg a világjárvány miatt nincsenek fellépései és előadásai, a színházak bezárása miatt a Gergely Theáter igazgatójaként sincs sok dolga, úgy döntött, más munka után néz. 

Gergely Róbert lángosfutár lett

A Ripostnak azt nyilatkozta, nehezére esett a semmittevés, és az egyéves kényszerpihenő miatt egy kis bevétel sem jön rosszul, ezért amikor egy törökbálinti lángosozó futárt keresett, jelentkezett az állásra. 

gergely-robert
Fotó: RTL Klub

- Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek - mondta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A lángosozó tulajdonosa nagyon meglepődött, amikor a színész besétált az álláshirdetésre, de látta rajta, hogy komolya gondolja a döntését, és az sem zavarta, hogy frissen nyitott üzletként nem tudnak neki magas fizetést adni. 

Szerepelt A Konyhafőnök VIP 2020. november 9-én indult új évadában is, de az első héten kiesett.
Szerepelt A Konyhafőnök VIP 2020. november 9-én indult új évadában is, de az első héten kiesett.
Fotó: RTL Klub

Gergely Róbert azt mondta, ő is szereti a lángost, és örülni fog, ha nemcsak az étellel, hanem azzal is meglepetést okoz a megrendelőknek, hogy ő szállítja ki. 

- A sajtos-tejfölös lángoshoz mindenkinek jó emléke kötődik, jókedvre derül tőle az ember, ráadásul egyfajta hungarikumról van szó. Én is imádom a lángost, és boldogan szállítom majd ki a vevőknek.

Bakács Tibor így él ma

Bakács Tibor Settenkedő akkor lett országosan ismert, amikor a 2003-ban indult Megasztár egyik zsűritagja lett. A TV2 tehetségkutatójában három évadon keresztül értékelte a zenei tehetségeket. A karrierje 2011-ben tört derékba, amikor bolti lopáson kapták, egy rúd szalámit tulajdonított el. Ezt követően minden állását elveszítette. 

Ezt is szeretjük