"Szörnyen bűntudatom volt" Berki Mazsi elcsukló hangon vallotta be a Mokkában, miért
Berki Mazsi a Dancning with the Stars kapcsán mesélte el, miért érzett lelkiismeret-furdalást.

berki-mazsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 23-án bombaként robbant a hír, Kulcsár Edina visszalépett a Dancing with the Stars versenytől váradóssága miatt, a helyét Berki Mazsi vette át. 

Az üzletasszonyt nagyon meglepte a felkérés, de úgy érezte, abban az élethelyzetben, amelyben van, a lehető legjobb dolog, hogy le tudja magát foglalni. Akkor azt nyilatkozta, a folyamatos táncpróbák elterelik a figyelmét, nincs ideje gondolkozni.

Berki Mazsi a Mokkában

A műsor miatt felgyorsult az élete: profi táncpartnerével, Bonyhádi Ferenccel szinte a próbateremben élnek. Ez természetesen rengeteg idejét elveszi, így magától értetődő, hogy kevesebbet van otthon.

mazs
Fotó: TV2/Mokka

- Rengetegen mondták, hogy ez ilyen lesz, sok elfoglaltsággal jár, de álmomban nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz. Megmondom őszintén, volt holtpont, nem is egy az elmúlt hetekben - kezdte a beszélgetést a Mokkában.

Különösen az elmúlt egy hét volt lelkileg megterhelő a számára, a próbákon túl egy civil workshopon is részt vett, így végképp időhiányban szenvedett.

Emiatt nagyon keveset tudtam lenni a kislányommal, szörnyű bűntudatom volt.

- Mindamellett, hogy reggel vele keltem, este vele feküdtem, napközben, amikor tudtam, találkoztam vele, viszont eddig  egész nap vele voltam mindig, mindenhol.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott, ahonnan július végén tért vissza. Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük