Durva, Berki Krisztián anyja miket vágott Mazsi fejéhez: a válasz se maradt el
Berki Krisztián édesanyja és Mazsi között egy hónapja megromlott a viszony.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi között megromlott a viszony. Egy hónappal ezelőtt találkoztak utoljára, azóta nem is beszéltek egymással. Júlia úgy érzi, Mazsi életében nemkívánatos személy lett.

A Mokkában több dolgot is felrótt menyének: azt állította róla, nem megfelelő stílusban beszélt vele korábban, és az sem tetszik neki, ahogy az utóbbi időben gyászol.

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi

- Nekem is van lelkem meg érzéseim, nekem nem mindegy, ő hogy beszél velem. Sok mindent láttam az utóbbi időben, ami nem igazán helyes. 

berki-anya-1
Fotó: TV2/Mokka

Arról is beszélt, szerinte régóta nem volt jó a kapcsolat Berki Krisztián és felesége között, hetente elköltöztek egymástól. Úgy érzi, a sok konfliktus vezetett fia halálához, ami abból adódott, hogy menye nem volt elég házias.

- Krisztián azt mondta nekem: "Ilyen nő, aki nem tud rendet rakni maga körül, nekem nem kell! Állandóan bejárónő, takarítónő, vasalónő kell. Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos. Ebéd? Olyat nem ismer”.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Berki Mazsi elmondta a véleményét Júlia vádjairól. Azt mesélte, többször kereste az asszonyt telefonon, és az otthonában is mindig szívesen látta. 

mazsi-1
Fotó: TV2/Mokka

Úgy gondolja, azért haragudott meg rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon a fiáról, hogy hagyják őt békében nyugodni. Arra is reagált, hogy anyósa azt állítja, a házasságuk megromlása vezetett Berki Krisztián halálához.

- Végig mellette voltam. Azt gondolom, mint feleség, mint édesanya mindent megtettem érte, értük, a gyerekekért.

Az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg. Nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott, ahonnan július végén tért vissza. Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Ezt is szeretjük