Durva, Berki Krisztián anyja miket vágott Mazsi fejéhez: a válasz se maradt el

Berki Krisztián édesanyja és Mazsi között egy hónapja megromlott a viszony.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi között megromlott a viszony. Egy hónappal ezelőtt találkoztak utoljára, azóta nem is beszéltek egymással. Júlia úgy érzi, Mazsi életében nemkívánatos személy lett.

A Mokkában több dolgot is felrótt menyének: azt állította róla, nem megfelelő stílusban beszélt vele korábban, és az sem tetszik neki, ahogy az utóbbi időben gyászol.

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi

- Nekem is van lelkem meg érzéseim, nekem nem mindegy, ő hogy beszél velem. Sok mindent láttam az utóbbi időben, ami nem igazán helyes. 

berki-anya-1
Fotó: TV2/Mokka

Arról is beszélt, szerinte régóta nem volt jó a kapcsolat Berki Krisztián és felesége között, hetente elköltöztek egymástól. Úgy érzi, a sok konfliktus vezetett fia halálához, ami abból adódott, hogy menye nem volt elég házias.

- Krisztián azt mondta nekem: "Ilyen nő, aki nem tud rendet rakni maga körül, nekem nem kell! Állandóan bejárónő, takarítónő, vasalónő kell. Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos. Ebéd? Olyat nem ismer”.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Berki Mazsi elmondta a véleményét Júlia vádjairól. Azt mesélte, többször kereste az asszonyt telefonon, és az otthonában is mindig szívesen látta. 

mazsi-1
Fotó: TV2/Mokka

Úgy gondolja, azért haragudott meg rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon a fiáról, hogy hagyják őt békében nyugodni. Arra is reagált, hogy anyósa azt állítja, a házasságuk megromlása vezetett Berki Krisztián halálához.

- Végig mellette voltam. Azt gondolom, mint feleség, mint édesanya mindent megtettem érte, értük, a gyerekekért.

Az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg. Nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott, ahonnan július végén tért vissza. Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Berki Mazsi bikinis fotókat tett ki: Bali után egy luxusvillában töltődött fel

Berki Mazsi az Instagram-oldalán mutatta meg, hol ünnepelte a 31. születésnapját.

Elolvasom
Ezt is szeretjük