Berki Mazsi: „Emberségből megbukott, üzletileg tisztességtelen volt velem”

Berki Mazsi férje május 6-i halála óta először adott interjút.

berki-mazsi-cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi férje május 6-i halála után több mint egy hónappal először adott interjút, melyben arról is beszél, hogy kiben csalódott nagyot. 

Jelenleg a kislányára koncentrál, hogy Emma Katerina semmit ne érezzen a tragédiából, és igyekszik anyagilag egyedül is megállni a lábán. 

Berki Mazsi és a babaúszás

- Nálam a gyes kimaradt, nekem mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. (…) Keveset tartózkodunk otthon, folyamatosan dolgozom, és az ügyeket intézem. Munkával és a barátokkal kötöm le magam, ötletelek, és ezeknek a megvalósításán dolgozom. Van egy régóta dédelgetett álmom, ami most megvalósulni látszik. Semmit nem akarok elkiabálni, de ha itt lesz az ideje, mindenki tudni fog róla - mesélte a Borsnak.

Berki Mazsi sokat vitte babaúszásra kislányát Mattesz Csillához, akivel dolgozott egy közös vállalkozáson, egy bébispát akartak létrehozni, de közbeszólt Berki Krisztián váratlan halála. Az özvegy a férje halála után néhány nappal egy véletlennek köszönhetően tudta meg, az egykori válogatott úszó, a babaúszás módszerének kifejlesztője mással valósítja meg azt, amit közösen álmodtak meg. 

- Amikor szembesítettem Csilla nénit, akkor mondta el csak nekem, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. 

Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Berki Mazsi úgy érzi, ez az eset rávilágított arra, hogy nem lehet mindenkiben megbízni, de hálás a sorsnak, hogy van olyan barátnője, aki húsz éve mellette áll, és vannak, akik mindennap felhívják. Most egy közösségbe viszi Emma Katerinát babaúszásra, és további programokat is szervez a kislányának, hogy a fejlődésében ne legyen nyoma a tragédiának. 

Májusban szeretett volna egy tábort elindítani, ez idén nyáron már nem valósul meg, szeptemberre tolódik. Szeretne több lábon állni, és az influenszerkedést is folytatja. Még gyászol, hullámzó a hangulata, sokszor váratlanul rátör a sírás, de a munka segít neki átlendülni a nehéz pillanatokon. 

- Nagyon szeretek dolgozni, ezért picit a munkába menekülök. 14 éves korom óta dolgozom, mindig is pörgős voltam, sokszor hajlamos vagyok túlvállalni magam. Visszatérek az influenszerkedéshez is, és próbálok párhuzamosan négy-öt lábat építeni nekem és a kislányomnak. Szeretném továbbra is tartani azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik igazán kíváncsiak arra, hogy mi van velem. 

 Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, Várkonyi Andrea 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben.    

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük