Bereczki Zoltán imádja féléves kislányát: nem csak Flóra fürdetéséből veszi ki a részét
Bereczki Zoltán úgy szervezte az életét és a munkáit, hogy Flóra életének ugyanúgy részese lehessen, mint a baba édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya tavaly augusztus elején született meg. A színész novemberben egy interjúban azt is elárulta, nem véletlenül emlegeti Flóra édesanyját mindenhol a feleségeként, ugyanis összeházasodtak. 

Azt mondta, a párjának volt fontosabb, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, és mivel nagyon tiszteletben tartják egymás igényeit, ezért Bereczki számára nem volt kérdés, elveszi-e feleségül a színésznőt. 

Bereczki Zoltán az apaságról

Bereczki Zoltán a Best magazinnak azt nyilatkozta, azért dolgozott keményen, hogy az apaság minden percét kiélvezhesse. Úgy szervezte az életét és a munkáit, hogy Flóra életének ugyanúgy részese lehessen, mint a baba édesanyja, így ő is otthon van a babával. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Tudom, hogy sok családban a nő marad otthon a kicsivel, az apuka pedig egyfolytában dolgozik, de mi megtehetjük, hogy a feleségemmel mindketten vele legyünk. (…) Nekem most az a fontos, hogy vele lehessek, ő pedig velem, én lássam őt, ő lásson engem.

Nem leszek olyan apuka, akire csak a fürdetés marad, és egyébként nem vesz részt a gyermeke életében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 45 éves sztár sokkal kevesebb feladatot vállal, mint korábban, a Life TV Ébredj velünk című műsora sem veszi el sok idejét, szinte egész délelőtt otthon tud lenni. Zenei vonalon is vannak tervei, de meg tudja oldani, hogy ezek szervezése miatt is csak keveset mozduljon el a kislánya mellől. Tavasztól csak zenekarral áll a közönség elé, emellett a Művészetek Palotájában rendez egy Michel Legrand Songbook-koncertet, amin Miklósa Erika és Tóth Vera is fellépnek. 

bereczki-zoltan-ebredj-velunk
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

A sors is úgy alakította Bereczki Zoltán életét, hogy minél több időt töltsön otthon: nemrég oltottként átesett a koronavírus-fertőzésen, amelynek maradványtüneteivel még mindig küzd. A tüdejével nem tudna végigcsinálni egy koncertet vagy egy színházi előadást, az orvosa egyelőre a sporttól is eltiltotta, ő pedig a mihamarabbi gyógyulás érdekében szigorúan betartja a szabályokat. 

- Szerencsére a betegség idején sem unatkoztam otthon, hiszen egy féléves gyermek mellett az ember mindig talál valami elfoglaltságot. 

Szinetár Dóra fiának ilyen volt a kapcsolata Bereczki Zoltánnal

A színésznő mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Lőcsei Márton. Második férje, Bereczki Zoltán 12-13 évig volt jelen Marci életében, akit a fiú apának is szólított. 

Ezt is szeretjük