Az X-Faktor sztárja 30 kilót fogyott - Rá sem ismerni, olyan vékony lett
Benji jó pár kilótól megszabadult, és jobban néz ki, mint valaha.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, Le Quang Huy, azaz Benji a tehetségkutató sikere után súlyproblémákkal küzdött, azóta harminc kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg.

A műsor után 87 kilóról hízott meg 97-re az akkor mindössze 16 éves sztár. Elmondása szerint imád enni, és akkoriban nem fogta vissza magát, ez azonnal meg is látszott a vonalain. Végül már a környezetében élők is elkezdték csípős megjegyzéseikkel bombázni, miszerint látszik rajta, hogy kerekebb, mint szokott.

Az x-faktoros Benji 30 kilót fogyott 

2016 februárjában határozta el, hogy búcsút mond a gyorskajának, száműzi az étrendjéből a cukrot és a fehér lisztet. Utólag már belátja, hogy akkor túl radikálisan diétázott, megszállottan számolta a kalóriákat, és makrotápanyagokat, illetve minden ételadagját mérlegen porciózta.

benji-fogyás
Fotó: Instagram/Benji

- Nem egészséges módon adtam le az első húsz kilómat, már két hét elteltével hat kilót fogytam, ami nem jó. Most már látom, hogy a szervezetnek kell a szénhidrát, megtanultam, hogy kell kiegyensúlyozottan enni. Ha hosszú távon szeretnél lefogyni, sokkal jobb, ha mértékletes vagy. Miután megvontam magamtól mindent, sajnos nálam is megjelent a jojóeffektus - mesélte az RTL Klub Reggelijében.

Ekkor már szülei is elkezdtek aggódni érte, túl szélsőségesnek tartották az étkezését. Elkezdték túl vékonynak látni.

- Amikor túl kövér voltam, az volt a baj, amikor meg nagyon vékony, akkor az nem volt jó - panaszolta a 22 éves énekes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My ‘Garbo’ Obsession. 📷: @purephoto.hu

Le Quang Huy Benji (@benjitheofficial) által megosztott bejegyzés,

A drasztikus fogyókúrát követő nyáron el-elcsábult, a lángosok és hamburgerek elcsábították, így villámgyorsan vissza is szaladt rá öt kiló. 

Végül elhatározta, hogy életmódot vált. Nem zár ki semmilyen élelmiszert az étrendjéből, csak a mennyiségeket korlátozza, és a sportot is beiktatta mindennapjaiba. Harminckilós fogyása után jobban néz ki, mint valaha, el is halmozzák bókokkal a rajongói.

Sztárok, akik nagyon sokat fogytak

Buday Péter, Mohamed Fatima és Emilió is jó pár kilótól megszabadultak az elmúlt években. Összeállításunkban megnézheted a leglátványosabb hazai sztárfogyásokat.

Ezt is szeretjük