Bódi Csabi szinte a felére fogyott – Látványos változásán a barátai is ámulnak
Bódi Csabi rövid idő alatt 12 kilót fogyott, de még nem elégedett az eredménnyel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Csabira szinte rá sem lehet ismerni, kirobbanó formában van. A 39 éves énekes egy ideje életmódot váltott, amihez szigorúan tartja is magát. Meg is van az eredménye, már 12 kilót sikerült ledobnia.

Bódi Margó és Guszti kisebbik fia rövid idő alatt olyan sokat fogyott, hogy a barátai is csodájára járnak. Különösen Tina és Emilio, akik hosszabb idő után találkoztak az énekessel.

- Csabi elképesztően jól néz ki, szinte a felére fogyott. Az arcán is látszik a fogyás, hasa nincs is, nagyon jól áll neki ez a forma, gratuláltunk is neki Emillel, hogy milyen remekül fest – árulta el Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

bodi-csaba-lefogyott
Fotó: Facebook/Bódi Csabi Hivatalos oldala, Sláger TV

- Eddig 12 kilót adtam le másfél hónap alatt, de nem szeretnék itt megállni. Folytatom az életmódváltást az egészségem érdekében. Igaz, néha van, hogy csak levegőt eszem, és vizet iszom, de az eredmény magáért beszél – mondta Bódi Csabi.

A zenésznek jólesnek az elismerő szavak, és nem tagadja, a sikerért meg kellett dolgoznia, de nem lazít szigorú életformáján.

- Van, hogy az esti evéseket kihagyom. Sokat mozgok, muszáj, hogy jó formában legyek, mivel rengeteg meglepetéssel készülök még az év hátralevő részében is. A hajtást pedig bírni kell, jobb kondival pedig minden jobban megy. Hamarosan egy új videóklippel is jelentkezem – árulta el az énekes, akinek fitt formáját a nézők ma 20:55-től láthatják a Sláger TV-n.

Bódi Csabinak azért is figyelnie kell arra, hogy jó kondícióban legyen, és egészséges életmódot folytasson, mert háromgyerekes apaként kell helytállnia. Idén Valentin-napon árulta el, hogy felesége megajándékozta egy kislánnyal, Lilien Anna 3500 grammal és 54 centivel született.

bodi-csaba-felesege-lanya
Fotó: Facebook/Bódi Csabi Hivatalos Oldala

Nem tervezték ugyan a harmadik gyermeket, de Isten ajándékának tekintik a csöppséget. Két fiuk, a 16 éves Csabi és a tízéves Rómeó eleinte öcsikét vártak, de amikor kiderült, kishúguk lesz, örültek, hogy egy kislány óvó és szerető testvérei lesznek.

Kunovics Katinka lefogyott - Látványos előtte-utána fotók

Míg tavaly 125 kilót, addig napjainkban csupán 65 kilót mutat a Romantic énekesnője alatt a mérleg. Ezt az eredményt tíz hónap alatt érte el. A nagy átalakulása óta sokkal jobban és egészségesebben érzi magát a bőrében. Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel friss fotókat magáról, amelyeket rajongói agyondicsérnek. 

Ezt is szeretjük