Szulák Andrea rengeteget fogyott - Az 55 éves színésznő friss fotóján ámul mindenki
Szulák Andrea fogyása látványos friss fotóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea remek formában van. A színésznő az elmúlt hétvégén 11. alkalommal megrendezett Pozsonyi Pikniken mindenkit meglepett, amikor megjelent a Játékszín sátránál. 

Az 55 éves sztár egy denevérujjas, fekete pólót és egy farmernadrágot viselt, miben szemmel látható volt, hogy sokat fogyott: a csípője, a dereka, a combja is sokkal vékonyabb, mint egy évvel ezelőtt. A friss fotóra rengeteg dicséretet kapott, mindenki azt írta, szuperül néz ki, és nagyon csinos.  

Szulák Andrea friss fotója a Pozsonyi Piknikről és 2018 őszéről.
Szulák Andrea friss fotója a Pozsonyi Piknikről és 2018 őszéről.
Fotó: Instagram/Szulák Andrea

"Andikám! Olyan vagy, mint egy tini! Ismertem ezt a kiscsajt!" - írta kolléganője, Berkes Gabriella. 

"Hű, de dögös vagy! Bocsi, de kiszállt belőlem" - olvasható az egyik kommentben. 

"Andi, Te egy példakép vagy, igazi nő, aki gyönyörű és harmonikus, iskolapéldája annak, hogy a kor csak egy szám, de aki meg van békélve magával, az kifelé is ezt sugározza" - írta egy másik hölgy rajongója.

Szulák Andrea tavaly nyáron többnyire bővebb, az alakját eltakaró ruhákat húzott fel.
Szulák Andrea tavaly nyáron többnyire bővebb, az alakját eltakaró ruhákat húzott fel.
Fotó: Instagram/Szulák Andrea

Hogy a fogyás minek köszönhető, azt nem tudni, de Szulák Andrea fotóiról süt, milyen boldog, és mennyire jól érzi magát a bőrében. 

Bikinis fotója, amit augusztus elején posztolt Horvátországból, ugyancsak azt sugározza, mennyire élvezi az életét. A hozzászólók dicsérték Szulák Andreát, amiért természetes, ízig-vérig nő, aki elfogadja a korát, és nem akarja átszabatni magát. 

Király Linda a felére fogyott

Király Linda hat-hét éve bármit csinált, nem tudott lefogyni, a gyógyszerek és a különböző diéták sem segítettek. A túlsúlya az egészségére is nagyon rossz hatással volt, ezért 110 kilósan úgy döntött, műtéti beavatkozással változtat az életén. Ennek eredményeként már 30 kilót sikerült leadnia.

Ezt is szeretjük